Iako ce ovaj vikend mnogim znacima biti lep,  evo koji znak ce biti PREVAREN, OSTAVLJEN i RAZOCARAN!

Iako ce ovaj vikend mnogim znacima biti lep, evo koji znak ce biti PREVAREN, OSTAVLJEN i RAZOCARAN!

19. svibnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Nesuglasice sa voljenom osobom necete moci zaobici jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo tugu. Dolazi do promjena u vasoj vezi koje ce vam jako tesko pasti. Saznajete nesto jako vazno sto vam se nikako nece dopasti.

 

SKORPIJA

Pred vama je jedno poznanstvo koje ce sve da promjeni. Ocekuje vas susret sa vasom srodnom dusom kojem ste se dugo nadali. Niste imali mnogo srece u ljubavi ali to ce itekako da se promjeni ovog vikenda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRIJELAC

Provodite divne trenutke sa voljenom osobom sto ce vam mnogo prijati. Za probleme kao u proslosti necete znati jer pred vama je samo velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Ocekuje vas jedan predivan vikend.

 

JARAC

Manje nesuglasice sa vasim partnerom ce vam jako tesko pasti. Ocekuju vas promjene koje vam se nece dopasti jer u zadnje vrijeme ste i previse emotivni. Pred vama je vikend u kojem cete donijeti jednu vaznu odluku po pitanju vase veze.

 

VODOLIJA

Ljubavna sreca je pred vama kakvoj ste se i nadali. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer  vas partner vam jos jednom dokazuje koliko ste voljeni. Sve ce uciniti za vasu srecu. Slobodne vodolije ce upoznati jednu predivnu osobu u koju se zaljubljuju na prvi pogled.

 

RIBA

Ocekuje vas vikend u kojem cete samo sretni biti jer za probleme na polju emocija vi necete znati. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo. Slobodne ribe ce napokon upoznati jednu divnu osobu u koju ce se zaljubiti na prvi pogled.

Stranice: 1 2