Ljubav ce biti SLABA TACKA ovih znakova u sledecih  sedam dana!

Ljubav ce biti SLABA TACKA ovih znakova u sledecih sedam dana!

19. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od  vas  ce zavisiti sta se ocekuje  i sta cekate  u narednim danima.Moracete pokazati sta vam je cilj i koji su vasi prioriteti! Vase  misli se moraju svesti na vazne stvari i zato pokazite  sta vam je  zelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Imate srce koje zna sta je ono sto bi htelo! Ali ljubav ce vam biti slaba tacka u danima pred vama. Zato pokazite da ste  voljni da delujete, ili ako ne delujete, bar pustite druge da vas usmere.

 

BLIZANCI

Od vas se osecanja ogradjuju i vreme je da ih ne sabirate u sebi.  Ono sto zelite recite, i ono sto vam je zelja, vi i pokazite.Vreme je da se  vasa zelja usmeri ka jednoj  vagi i da joj pokazete ono sto je u srcu.

 

RAK

Vi ste od onih koji ce imati  neke odredjene planove. Vreme je da ih okrenete  ka ostvarenju i da se vase zelje otvore. Do sada ste bili zatvorenog srca ali je vreme da ga otvorite narednih dana. Jedan ce lik da vas ceka da mu se poverite.

 

LAV

Vasa ceznja za srecom  i dalje zivi jer vam je ljubav slaba tacka.Vi ste od onih koji  su  spremni  da ne popustaju sa zeljama, ali ne smete da ih pokazete.Vasa je greska  je sto ste zatvoreni i sto gusite svoje zelje.

 

DEVICA

Oko vas se oseca kao da je ispletena paukova mreza, a vi nikako da to shvatite. Jedan lazni prijetelj je prede, a vama glumi da vas ceni i da vam zeli dobro. Niste svesni sta  vam moze prirediti i sta je ono kako bi vam on napakostio.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2