Ljubav ce biti SLABA TACKA ovih znakova u sledecih  sedam dana!

Ljubav ce biti SLABA TACKA ovih znakova u sledecih sedam dana!

19. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate previse obaveza, a vi ste tako preumorni. Zelite da se rado   prepustite stihiji koja vas nosi, ali necete imati snage. Moracete pokazati da ste  voljni da se  borite, ali preko svoje snage ne mozete. Nije sve ni u novcima.

 

SKORPIJA

Imate suvise  vremena da dobro razmislite gde gresite i sta je ono sto mozete popraviti. Zato koristite svaki minut i sabirajte i za i protiv. Od vase ljubavi ce zavisiti  sta cete voleti da vam se desi. Vreme je da se ucite na greskama.

 

STRELAC

Imate srce koje zna da voli, ali osecanja pokazujete na pogresan nacin. Mozda je vreme da se srede vase mosli i odredi vas cilj. Jedna osoba vas posmatra, ali smatra da ste zavodnik. Pokazite da cete razbiti famu o sebi!

 

JARAC

Jedan bik ce biti osoran i jako prek, prema vama.Vreme  je da mu stanete na put i potrazite obrazlozenje.Da li ga je neko slagao na vas, pa je tako osorljiv, ili mu se svidjate, pa ga je strah da ne budete odbijeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vrlo cesto menjate misljenja pa cete i sada, a to nije lepo. Ne cinite dobro jednoj osobi koja se za vas zauzela i zeli da vam pomogne. Isina, vi joj niste trazili pomoc, ali vam se sama ponudila.  Otkrijte sta se krije iza svega toga!

 

RIBE

Trazicete razgovor sa partnerom i veoma otvoren i jasan! Nece pristati, pa ce vas tako povrediti  jos vise. Mozda ce ovi dani biti vreme da dizete sidra i idete dalje. Ako vas izbegava, vi tu nemate sta vise da trazite.

Stranice: 1 2