DNEVNI HOROSKOP za 21.maj: Jedan znak mora da dovede svoj zivot u red ako zeli da nadje srecu…

DNEVNI HOROSKOP za 21.maj: Jedan znak mora da dovede svoj zivot u red ako zeli da nadje srecu…

20. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Morate pokusati da svoje zelje dovedete u red. Ali tako da one budu u dobrom skladu sa vasim mogucnostima.Samo tako ce dati zeljene rezultate i ono sto bas sada ocekujete. Za nesto imate sansu jos danas, razmislite sta je to, pa je iskoristite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pruzavam se vise mogucnosti ali nikako da se opredelite. Stalno nesto prizeljkujete a kada treba ici ka ostvarenjima, stojite u mestu.Budite aktivni, a ne pasivni. I ovaj dan zavisi od vasih poteza, cinite ih!

 

BLIZANCI

Poceli ste da popustate sa svim, pa ste se olenjili. I ne razmisljate sta se zbiva  oko vas, a mogli biste pomoci. Ne pravite se da ne znate. Dobro znate kome ste se zakleli na svaki vid razumevanja i  pomoci.

 

RAK

Mada se jos trsite da ste jaki, hrabrost i snaga vas napustaju.Vec ste na ivici sopstvene propasti i vreme je da se trgnete vrlo razumno.Recite partneru da vas je totalno razocarao i da vise ne mozete vuci teret vase ljubavi, sami.

 

LAV

Mada se ponasate kao da vam cvetaju ruze okolo, u srcu vam venu. Vas osecaj tuge vas boli i tisti  jerste ga zakopali u sebi. Vreme je da zaboravite na svoj ponos, jer on je glavna kocnica pomirenja sa partnerom. Ako zelite biti srecni.

 

DEVICA

Vase su zelje  da se sredite na svaki nacin, pa i na onaj emotivni. Vase srce kuca na pola, pa bi bilo vreme da se osmelite.Pokazite jednoj  osobi da vam je do nje stalo i da je vreme  da vam srca pocnu kucati udruzeno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2