Vodolija donosi odluku, Rak razmislja, Lava stize bolno kajanje…

Vodolija donosi odluku, Rak razmislja, Lava stize bolno kajanje…

21. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta ocekujete, niti cemu se mozete nadati. Niste nista ni ucinili  da bi vam se posrecilo, ili bar korak blize boljoj situaciji. Narednih dana cete da okrenete list i ucinite sve sto je do vas. Imacete sansu za nesto!

 

BIK

Samo iznosite svoje planove i korake koji su po vama konacni.Svoje reci da pretvorite u dela i da planove obistinite, nikako! Ovih dana morate biti konkretni i uciniti sve! Vreme je da se srede  vasi naumi.

 

BLIZANCI

Oko vas se plete mreza nevidljiva vama, ali drugima da! Doci cete na tapet posmatranja, od jednoga raka. Neko ce vas mnogo ogovarati, ali ce vas neko i hvaliti. Jednom oku nece promaci vasa lepota, drugo mu nije vazno.

 

RAK

Vec ste jako spremni za jedan korak i cekate nekoga da vas povede. Sto se vise nadate, to su manje vase sanse. Bice da ste dali srce pogresnoj osobi i da ste  sada jako tuzni. Nadate se sreci, a vasa sreca je tako daleko.

 

LAV

Ako do sada nije, u narednim danima vas stize bolno kajanje.Bice to cena za ono sto niste uzeli dok vam se nudilo. Bili ste ludo voljeni od jedne osobe, a da  niste znali da joj uzvratite. Sada vise necete imati sanse!

 

DEVICA

Vreme je da saberete svoje misli i vidite sta je sve bilo. Mozda cak promislite i sta sve moze da bude. Vreme je da dobro razmislite o svemu i da izadjete u susret  jednoj osobi.  Mozda ce vasa razmisljanja i da vas usmere ka njoj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2