Izaberi SRECNU  KUCU i saznaj hoce li ti SRECA POKUCATI na VRATA i UNETI BLAGOSTANJE u tvoj DOM!

Izaberi SRECNU KUCU i saznaj hoce li ti SRECA POKUCATI na VRATA i UNETI BLAGOSTANJE u tvoj DOM!

23. svibnja 2022. 0 By Maja

KUCA BROJ 1

Ti si do sada mnogo cinio kako bi ostvario sve ono sto ti je u zivotu bitno. Nazalost nije ti uvijek sve islo po planu, ali ti nisi zelio da odustanes. Znas sta zelis i ne plasis se izboriti za svoje snove.

Mnogo toga ti je znalo ici naopako, ali ti si veliki optimista koji se uvijek nada samo dobru.

Novcana sreca ti nije bila uvijek naklonjena, nije ni trenutno ali ti nadu ne gubis. Ti ne sumnjas da je tebi sreca sudjena, mada je bilo trenutakau tvom zivotu koji su pokazivali na suprotno. Ipak tebe tvoj osjecaj nije prevario, jer tebi je sreca itekako sudjena.

U tvoj dom uskoro dolazi veliko novcano blagostanje koje ce ti mnogo pomoci.

Ti ces uspjeti da ostvaris svoje snove, jer sreca kuca na tvoja vrata i u tvom zivotu i ostaje. Pred tobom su velike promjene koje donose samo srecu u koju nikad nisi prestao vjerovati. Kuca koju si izabrao donosi blagostanje i veliku srecu u tvoj dom.

 

KUCA BROJ 2

Za ono sto u zivotu zelis znas vrlo dobro da se boris. Mada nikad nisi zelio previse jer ti si osba koju krasi velika skromnost. Sreca za tebe nije u materijalnim stvarima, jer ti znas da je sve to samo prolazna sreca.

Ipak malo vise novcane srece bi tebi ipak dobro doslo, jer mada ti novac nije prioritet u zivotu, itekako ti je potreban.

Za svaki svoj dinar ti se posteno trudis i ne ocekujes nista od drugih. Za svoju srecu sam se boris i nadas se da ces postici svoje ciljeve koji su skromni ali koji ipak nisu jednostavni za postici. Kuca koju si izabrao sluti velikoj sreci, jer tebe ocekuju velike promjene koje ce ti znaciti mnogo.

Velika sreca kuca na tvoja vrata  i niko sretniji od tebe nece biti.

Jedna tvoja zelja ce se ostvariti i poslije toga nista vise nece biti isto, ali bolja i sretnija vremena ti sigurno dolaze. U tvoju kucu dolazi sreca kakvoj se nikad nisi mogao nadati, ali ti si tu srecu iskreno zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2