IZABERI VRATA i saznaces KADA ce osoba koja ti je SUDJENA  UCI u TVOJ ZIVOT!

IZABERI VRATA i saznaces KADA ce osoba koja ti je SUDJENA UCI u TVOJ ZIVOT!

23. svibnja 2022. 0 By Maja

VRATA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoju ljubavnu srecu. I kada ti je bilo najteze, ti nisi zelio da se odreknes svoje nade da ce i tebi ljubavna sreca pokucati na vrata.

Ljubav je za tebe nesto najljepse na svijetu, ali mnogo srece nisi imao kada je ista u pitanju.

Iza tebe su velika razocarenja koja su ti lomila srce, ali nadu nikada nisi gubio. Ti si iskrena i vjerna osoba, ali ocito da to ne umije svako da cijeni.

Posebno tvoj bivsi partner nije znao da cijeni tvoju iskrenu ljubav. Tebi je srca u ljubavi ipak sudjena. Vrata koja si izabrao otkrovaju da ces ti svoju veliku ljubav upoznati jos u julu mjesecu oce godine.

Sa tom osobom ces samo za veliku srecu znati, jer to  ce biti tvoja srodna dusa kojoj si se uvijek nadao.

Ljubav na prvi pogled ce da se desi i niko sretniji od tebe nece biti. Pred tobom su uskoro velike promjene koje ce ti znaciti mnogo, jer velika ljubavna sreca kuca na tvoja vrata. Zaboravi na razocarenja, jer pred tobom je sreca koja ce sve da promjeni. Ti ces upoznati svoju veliku ljubav i niko i nista tvoju srecu nece moci narusiti.

 

VRATA BROJ 2

Do sada nisi imao mnogo srece u ljubavi, ali ti si previse dobra osoba koja je svoje srce prosto poklonila pogresnoj ljubavi. Ti si bice koje zivi za ljubav i koje se nikada svoje ljubavne srece nece odreci.

Vjerujes da je tebi velika ljubavna sreca sudjena, i niko ti ne moze reci drugacije. Ljubav tebi jeste sudjena, ali ona se nece desiti tako brzo. Ti ces osobu koja je tebi sudjena upoznati tek naredne godine.

Mada ti se to sada cini kao vjecnost, ali sudbina ima sve zacrtano. Sa tom osobom ti ces biti sretan.

Sa tom osobom ces i uploviti u bracnu luku. Velika ljubav ce to biti koja tebe nikada nece razocarati. Sudjeno ti je da sa tom osobom provedes svoj zivot, i niko sretniji od tebe nece biti.

Sudjena ti je sreca i ljubav koja ce trajati vjecno. Naredne godine upoznajes osobu svog zivota i nista vise nece biti isto, ali ljepse i bolje sigurno hoce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2