Ovaj dan ce biti VELIKA PREKRETNICA u zivotu dva znaka! Bez sumnje ih ceka velika sreca!

Ovaj dan ce biti VELIKA PREKRETNICA u zivotu dva znaka! Bez sumnje ih ceka velika sreca!

25. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Kao da idete glavom kroz zid i ne gledate sta moze biti posledica vasih koraka.Zato cete morati poceti razmisljati svojom glavom, a ne kako drugi hoce da mislite. Jedna osoba vam je pravi tutor, a vi joj dozvoljavate. Recite stop jos ovog dana!

 

BIK

Od vas se ocekuje da budete dovoljno razumni i da pokazete da znate razgovarati. Ako ikada  imate sansu, imate sada! Jedna osoba ce vam  dati povoda da se radujete i bice to veliki pomak za vas i vase emotivno polje.

 

BLIZANCI

Necete biti srecnik, bar sto se tice ovoga dana.Vasa ljubav ce da tropi neke velike promene.Bice trenutne ali za vas ce biti iznenadne i  pune negativne energije.Mozda je na pomolu samo obicna svadja.

 

RAK

Nekako se nosite sa svojom tugom, a kako, to samo vi znate. Vreme je za malo poboljsanje emotivne veze, pa cete se malo i razvedriti. Volite previse partnera, a on ne pokazuje da zna da vam uzvrati. Ili ne zna ili vas ne voli!

 

LAV

Ako imate u vidu jednu osobu, sve ce vam biti jasno. Ona vam salje poglede i pokazuje koliko voli da vas gleda. Nece vise cekati na vas signal, jer ste slepi kod ociju! Danas ce vam prici i bicete definitivno srecnik dana!

 

DEVICA

Sve je do vas i do vasih  koraka, a vi cete se radovati da ucinite jedan.Vas korak je da se priblizite jednoj osobi i vreme je da ucinite nesto konkretno. Vec ste se jako  obradovali sansi koja vam se ukazuje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2