Ovo moze biti dan kada ce doci do velikih promena, jedan znak ih nikako nije ocekivao!

Ovo moze biti dan kada ce doci do velikih promena, jedan znak ih nikako nije ocekivao!

26. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je dan za pozeleti, ali ce se desavati neke  nepovoljne situacije.Od vas kao sreca da okrece ledja, ali samo prividno. Nemojte se brinuti, sve je pod kontrolom.Nesto ce biti trenutno, ali ce se stvari srediti.

 

BIK

Sve je pod kontolom, ali ste sumnjicavi i nosite se nekako. Kako vam je u dusi i kako se osecate,to znate samo vi. Vreme je da se srede vase misli i da budete razumni. Vreme je za promene ali na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozda ne ocekujete, ali sledi vam velika zivotna promena. partner ce vas  povesti sa sobom u inostranstvo i tako cete ostaviti za sobom jedan deo zivota. Bice to velika promena, ali vazno da ste skupa. Vasa je ljubav znak da ste najsrecniji zodijak.

 

RAK

Imate svoje tuge i svoje lomove, ali ih trpite i nosite sami.Za vas je greska sto ih ne delite sa  nekim, sa prijateljima ili bar sa partnerom. Tako biste sebi olaksali ali vi necete nikome na teret i negativnu energiju.

 

LAV

Jako ste se zainteresovali za jedno bice, i ono vas prati na sve strane.Kao  da ste jedno drugome postali senka, i vreme je da se ohrabrite oboje. Pridjite jedno drugome, i snadjite se  kako da pokazete ono sto vasa srca osecaju.

 

DEVICA

Zelite drustvo jedne osobe, aona vas izbegava.Mozda vam se to samo cini jer niste dovoljno hrabri da joj pridjete. Vreme je da se  radujete, jer danas imate sansu. Na vama je samo da je iskoristite ibicete skupa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2