Ovan moze skratiti put do srece, a Bikovi  moraju dati sve od sebe…

Ovan moze skratiti put do srece, a Bikovi moraju dati sve od sebe…

30. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vase srece  do vase tuge nije kratak put, ali biste ga mogli vi da skratite. zato se okrenute povoljnijim uslovima, jer cete imati sanse.Na vama je da budete mudri i tako biste stigli do srece. Neizmerno kracim putem.

 

BIK

Zelite nesto  i volite nekoga, pa cete morati dati sve od sebe.Za osobu koju volite, morate i ad se malo pokrenete, pa ste to i resili.Vase srce kuca za akciju i vreme je da krenete potem zelja. Samo napred!

 

BLIZANCI

Vasa  ljubav ce trpeti zbog licnih problema.  Partner  vas zaista razume ali ne smete se ponasati kao da ste jedini.  Ako vam je partner podrska u svemu, i vi morate biti njemu. Bez obzira na sve, ne smete ga zapostavljati.

 

RAK

Vasa je sreca na pola puta i kao da vas sudbina opominje. Mozda da se morate vise truditi, ili vam salje upozorenje da se ne kockate sa srecom.Zato koristite svoj malsimum, i sve sto je do vas. Mozda sreca prevagne na vasu stranu.

 

LAV

Samo gledate oko sebe, u svakom trazeci svoga suparnika. Bilo ko da pogleda vaseg partnera, vi mislite da on flertuje. Vasa ljubomora je neosnovana, i ako tako nastavite, vase srce ce uskoro biti tuzno i ostavljeno.

 

DEVICA

Ne znate kuda idete, niti sta vas ceka, ali morate traziti neki pravac. Vreme je da sebe usmerite  tamo gde vas srce vuce, pa makar vas vuklo i na pogresnu stranu. Covek dok je ziv gresi, pa zasto da i vi ne pogresite?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2