Vazno je da SAZNAS ISTINU: Evo sta je ZAPISANO u tvojoj KNJIZI SUDBINE-koja desavanja NECES MOCI da IZBEGNES?!

Vazno je da SAZNAS ISTINU: Evo sta je ZAPISANO u tvojoj KNJIZI SUDBINE-koja desavanja NECES MOCI da IZBEGNES?!

30. svibnja 2023. 0 By Maja

Ovan

Tarot karta za Ovna je Vitez mačeva. Ovaj znak potiče vas da se usredotočite na vaše ciljeve i borite se za ono što želite. Budite hrabri i odlučni u suočavanju s izazovima koji vam se postave na putu. Vaša strast i energija će vam pomoći da prebrodite sve prepreke.

Bik

Tarot karta za Bika je Kraljica pehara. Ova karta simbolizira emotivnu stabilnost i sretne obiteljske odnose. Naglašava vašu sposobnost da budete suosjećajni i brinete o drugima. Budite otvoreni za ljubav i podršku koju primate od svoje obitelji i prijatelja.

Blizanci

Tarot karta za Blizance je Vitez štapova. Ova karta označava dinamičan period u kojem se možete osjećati inspirirano i puni energije. Istražujte nove ideje i projekte, budite otvoreni za nove avanture i razvijajte svoju kreativnost. Iskoristite svoju komunikacijsku sposobnost kako biste izrazili svoje ideje drugima.

Rak

Tarot karta za Raka je Mjesec. Ova karta predstavlja vašu intuiciju i emocionalnu dubinu. Sada je vrijeme da se povežete sa svojim unutarnjim osjećajima i obratite pažnju na svoje snove i intuiciju. Obratite pozornost na svoje emocionalne potrebe i pružite si vrijeme za samo-refleksiju i ljubaznost prema sebi.

Lav

Tarot karta za Lava je Sunce. Ova karta označava sretan i uspješan period u kojem se osjećate sigurno i ispunjeno. Istaknite svoje talente i vodite druge putem svjetla koje nosite. Budite hrabri i samopouzdani, i iskoristite svoju kreativnost kako biste postigli svoje ciljeve.

Djevica

Tarot karta za Djevicu je Pustinjak. Ova karta vas potiče da se povučete i potražite unutarnju mudrost. Važno je da se povežete sa svojom duhovnom stranom i pronađete vrijeme za samo-refleksiju. Trenutno je važno da slušate svoje unutarnje glasove i slijedite svoju intuiciju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2