IZABERI simbol i saznaj STA TI DONOSI JUN- jedan je simbol FATALNE LJUBAVI!

IZABERI simbol i saznaj STA TI DONOSI JUN- jedan je simbol FATALNE LJUBAVI!

30. svibnja 2022. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SIMBOL 2:

Vi nista ne planirate unapred, dok ne svedete svoje polugodisnje obaveze.

Taman kada budete hteli svesti rezultate sestomesecnog rada, u odnosu na plan, stacete. Neko ce zakucati u vas zivot iznenada i nepozvan. Bice to slucajan susret sa jednim pogledom, gde cete oboje ostati kao pokoseni u mestu. Susret sa buducim kolegom i partnerom. Prerasce u fatalnu ljubav, kao da volite prvi, poslednji i jedini put. Vasi ce snovi postati stvarnost. Osoba koja ce doci u vas zivot postace vam i kolega i partner.

Bicete savrsen par u savrsenoj vezi. A bicete idealan spoj za saradnju, na poslu.

Vasi poslovni prijatelji ce vas gledati sa zeljom da i oni budu tako srecni.  Plenicete  paznju svih i na poslu, i na ulici. Krajem juna vam slede jos prijatniji dani, kada cete odmarati od radne vreve i guzve.  Jedno putovanje ce doprineti da se vise zblizite i upoznate, mada ste slicni po svemu.

Kao da ste dve srodne duse koje su se nasle bas kada treba da se sretnu.

 

AKO STE IZABRALI SIMBOL 3:

Nesto ste zapetljali i zamrsili u svome zivotu a da to niste trebali.

Ne samo da niste trebali, nego niste smeli to, jer vasa je veza jaka i nije  to zasluzila. Usli ste u lose drustvo, i  uradili ste los potez. Sada vas to kosta mnogo cega.

Nesvesno ste nesto lose ucinili, ali ne toliko strasno, da se da popraviti. Vama ce trebati pomoc prijatelja od poverenja. Partner ne sme saznati za vas los korak, i onako ce biti problema, i bez toga. Spasice vas pomoc prijatelja, koji ce sa vama cutati. Ako se desi da partner sazna, vi mu objasnite kako ste to uradili nesvesno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bice to jedan los trenutak, ali vam slede sve lepsi. Pred vama je jedno lepo okupljanje u porodicnom krugu, gde cete biti u centru paznje.Spremaju vam iznenadjenje, a vi se setite sta se to treba proslaviti.

Stranice: 1 2