NOCAS je MLAD MESEC i evo kakve PROMENE donosi i kome ce se OSTVARITI VELIKA ZELJA?!

NOCAS je MLAD MESEC i evo kakve PROMENE donosi i kome ce se OSTVARITI VELIKA ZELJA?!

31. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Cuvajte se nekih svojih unutarnjih nemira. Oni vas osvajaju i lome kao mladu granu, a vi se morate pokazati jacim. Ono sto vam sledi bice samo test vase licnosti da i sami vidite koliko mozete biti jaki.

 

BIK

Vreme je da se doceka i taj dugo sanjani dan.  Vreme je da se ispuni i vasa velika zelja i da budete srecni. Nemojte zaliti sto ste se nacekali, vazno je da ste i docekali da vam se ostvari san.Zvezde vas i dalje prate.

 

BLIZANCI

Mlad mesec vam donosi malo bolje raspolozenje, a bilo je  je jako lose. Vreme je da se malo oraspolozite i da pokazete da cete biti pozitivniji. Od vas se ceka da pokazete da ste u smeru ka jednoj osobi i vreme je da joj pridjete.

 

RAK

Delujete neki, a imate jacinu  za dva coveka. Ne biste se dali, niti menjali ni za koga. Sve to sa strane  posmatra jedan jarac i vreme je da se  okrenete  njemu.Od vas se oseca  pozitivna energija, imate snagu volje i vreme je da budete srecni.

 

LAV

Za vas je vreme da se okrenete dalje i da idete putem srca.Jedna vaga vam je u srcu i vreme je da se  osmelite i da joj pridjete. Od vas ocekuje da budete jako otvoreni i da se ohrabrite. Njeni signali ce da vas ohrabrite i samo napred.

 

DEVICA

Vase obaveze moraju da stanu i da krenete u smeru  jedne skorpije. Srce vam izgara od ljubavi prema  njoj, a stalno ste nekako prezaposleni. Odlozite svoje poslove i krenite ka njoj dok nije neko drugi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2