Sledi  PETAK, nekome SAVRSEN POCETAK VIKENDA, nekome POCETAK KRAJA LJUBAVNE VEZE!

Sledi PETAK, nekome SAVRSEN POCETAK VIKENDA, nekome POCETAK KRAJA LJUBAVNE VEZE!

2. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su problemi na polju ljubavi koji ce vam jako tesko pasti. Ocekuju vas promjene koje ce vam samo velike probleme donijeti, jer dolazi do velikih nesuglasica koje ce vam samo veliku tugu donijeti. Petak nece biti dan za veliku ljubavnu srecu.

 

SKORPIJA

Nesto posebno se u toku dana nece desavati, ali vi cete ipak biit zadovoljni. Imat cete vise vremena za sebe i drage prijatelje sto ce vam itekako prijati. Vrijeme je da se udaljite od stresnih situacija.

 

STRIJELAC

Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer pred vama je sreca kojoj ste se dugo nadali. Sve ce da vam krene onako kako ste vi to zeljeli, jer pred vama je sreca u koju ste uvijek vjerovali.

 

JARAC

Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti srecu na polju ljubavi. Pred vama je susret sa osobom u koju cete se zaljubiti na prvi pogled.Ocekuju vas promjene koje ste i zeljeli, jer pred vama je susret koji zaista sve na bolje mijenja.

 

VODOLIJA

Velika sreca je pred vama jer dolazi do jednog manjeg novcanog dobitka koji ce vam ipak znaciti mnogo. Vi cete cijeli dan biti dobrog raspolozenja jer sreca prati svaki vas korak. Vrijeme je za najvecu srecu ikada.

 

RIBA

Vas ocekuje novcana sreca koja ce vas oduseviti. Pred vama je velika sreca koja ce vam donijeti sve sto ste zeljeli jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama samo sretni biti.

Stranice: 1 2