VOCE  koje  te  NAJVISE PRIVLACI  otkriva TVOJU LJUBAVNU SUDBINU do kraja GODINE!-  Jedno  je  znak  da  ces biti  MNOGO NESRETAN!

VOCE koje te NAJVISE PRIVLACI otkriva TVOJU LJUBAVNU SUDBINU do kraja GODINE!- Jedno je znak da ces biti MNOGO NESRETAN!

2. lipnja 2022. 0 By Maja

Voce u obliku srca otkriva tvoju ljubavnu sudbinu. Izaberi tebi najdraze i saznaj sta ti je sudjeno.

VOCE BROJ 1:

Uvijek si bio osoba koja je mnogo cinila za svoju ljubavnu srecu. Mada si se ti toj sreci iskreno nadao, do sada ona nije pokucala na tvoja vrata. Ljubav tebi znaci mnogo , i bez ljubavi ti prosto ne zelis da budes.

Osoba si koja pokusava onoliko koliko moze da  sredi neke svoje probleme, ali tebi fali neko ko ce ti biti podrska u losim i u dobrim vremenima.

 

Ti nikada nisi sumnjao u sebe, nikada nisi ni sumnjao da ce tebe velika sreca pogledati. Osoba si koja zici za ljubav i koja se iste nikada nece odreci.

Tebi je sudjeno da budes sretan, ali tebe isto tako prati strah od razocarenja, jer u proslosti je tvoje srce bilo slomljeno. Ipak nikada nisi prestao da se nadas svojoj sreci koja tebi znaci mnogo.

 

Do kraja godine tebi slijedi jedno poznanstvo koje cete oduseviti . Ti ces imati priliku da upoznas svoju srodnu dusu. Ovaj put nece te pratiti sumnje, jer ti ces na prvi pogled znati da je ta osoba stvorena za tebe.

 

Tebi je velika ljubavna sreca sudjena sa osobom u koju ces se zaljubiti na prvi pogled. Velika sreca tebe ocekuje koja ce ti biti od velikog znacaja. Sreca ti je sa tom osobom sudjena i niko nece moci tu ljubav da narusi.

 

VOCE BROJ 2

Slatko voce koje si izabrao ne sluti uvijek sreci. Jagoda koju si izabrao sluti velikim promjenama u tvom zivotu koje ne slute na dobro. Trenutno si sretan sa svojim partnerom, ali ti ces do kraja godine morati da se suocis sa velikom tugom.

Sve sto ti se sad cini kao velika ljubavna bajka, do kraja godine ce se pretvoriti u tvoju nocnu moru.

Ti ces naime saznati za prevare svoje voljene osobe koje ce ti slomiti srce. Krajem godine dolazi do raskida sa osobom koju mnogo volis. Lako ti nece biti, jer velike planove ste imali.

Slijede desavanja koja ce tvoje srce slomiti i samim tim vasu ljubav zauvijek prekinuti.

 

Do kraja godine ti ces mnogo patiti, ali ne gubi nadu, pravu ljubav ces ti jos da upoznas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2