Saznajte kome slede LJUBAVNA RAZOČARENJA, a kome LJUBAV kao iz BAJKE!

Saznajte kome slede LJUBAVNA RAZOČARENJA, a kome LJUBAV kao iz BAJKE!

5. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Ljubavni problemi za vas pripadaju prošlosti. Do kraja meseca vas očekuju samo lepi trenutci sa voljenom osobom. Mnogo ste truda uložili kako bi vaša veza ponovo krenula pravim putem.Vaš partner će napraviti nešto što će vas oduševiti. Ljubavne zvezde su na vašoj strani.

 

ŠKORPIJA

Previše verujete jednoj osobi koja nema iskrene namere sa vama. Vi i mate velika osećanja prema njoj, ali to bi vas do kraja meseca moglo koštati samo bola. Vi verujete u ljubav ali trenutno verujete pogrešnoj osobi. Budite oprezni i pokušajte sačuvati vašu ljubav za nekoga ko će znati da je ceni.

 

STRELAC

Osoba koju volite vam nije blizu. Ipak vaša osećanja prema njoj se ne menjaju. Vi se borite za svoju ljubav i do kraja meseca ćete ponovo biti u naručju voljene osobe. Ljubav na daljinu nije ono što ste očekivali od svoje veze, ali vi  iz svega umete da izvučete najbolje za sebe.

 

JARAC

Ne bežite od svojih osećanja.Jedna osoba vam je stalno u mislima i vreme je da ona to napokon sazna. Do kraja meseca ćete imati i hrabrosti da joj iskreno saopštite šta osećate. Bićete iznenađeni njenom reakcijom, jer ta osoba je već duže vreme ludo zaljubljena u vas.

 

VODOLIJA

Za vas je sreća kada je voljena osoba uz vas. U poslednje vreme niste imali mnogo vremena za trenutke u dvoje ali to će se promeniti. Vaš partner će učiniti sve kak bi se vi osećali srećno. Pred vama su ljubavni trenutci koje ćete dugo pamtiti. Ljubavne zvezde su na vašoj strani.

 

RIBA

Do kraja meseca vam predstoje ljubavni momenti kao iz bajke. Vaš partne će se truditi da vam sve bude po volji. Iskreno ste to i zaslužili. Vi niste prestali da se borite za svoju ljubavnu sreću uprkos svim problemima koje ste imali. Sreća vas prati.

Stranice: 1 2