Ovi znaci  ISPASTAJU zbog TUDJIH GREHOVA – CINE DOBRO ali mi se RETKO DOBRIM VRACA!

Ovi znaci ISPASTAJU zbog TUDJIH GREHOVA – CINE DOBRO ali mi se RETKO DOBRIM VRACA!

6. lipnja 2022. 0 By Maja

RAK

Vi ste jedn dobra dusa koja je uvijek tu da pomogne drugima. Rakovi su veliki emotivci, shodno tome vas pogadja tudja nevolja i vi necete samo sutjeti i posmatrati. Vi cete uvijek pruziti ruku pomoci, pa makar i vama u tom trenutku tesko bilo.

Osoba ste koja svoju srecu gradi sama i koja se nikada ne oslanja na druge. Mnogo truda ulazete u svoj rad jer vi zelite da postignete sto vise u svom zivotu.

Vrijedna ste osoba koja zaista mnogo radi, ali da vam je velika sreca naklonjena, nije. Karma ima cudne nacine da se nekome osveti, ali ona se ne sveti vama vec jednoj vama bliskoj osobi. Ta osoba je u proslosti napravila velike greske, ali vi sada ispastate zbog toga, a ne ona. Ipak vi se ne predajete i nastavljate da se borite za svoju srecu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikad necete dozvoliti da vam tuga vlada zivotom, mada vam je u zadnje vrijeme sve cesci gost.

Ipak vi sada prolazite kroz jedan tezak period,  a sve zbog greske jedne osobe zbog koje vi sada patite. Nadu ne gubite, jer karma je na kraju ipak uvijek pravedna i ona ce se iskupiti za vasu bol.

 

VAGA

Vi ste zodijak koji uvijek pokusava da bude korektan prema svima. Vi ste odraz postenja i snaznog karaktera. U svom zivotu ste do sada pomogli mnogima i pomazete i dalje. Vi zelite da budete sretni, ali ta sreca nikako da pokuca na vasa vrata .

Da li ste se ikada zapitali, zasto vam cesto sve ide kontra onome sto vi zelite. Nikako da vam krene na bolje, ali za to postoji jedan jasan odgovor.

U proslosti ste sa jednom osobom bili bliski, danas vise niste. Ta osoba je napravila jednu veliku gresku i vi ste bili prisutni kada se je to desilo.

Karma vas je kaznila samo sto ste bili blizu te lose osobe, ali kaznila vas je i za njenu gresku.

Zbog toga vam ne ide onako kako zelite mada se vi zaista mnogo trudite. Doci ce vrijeme kada ce vam krenuti na bolje, jer karma ce svoju gresku naravno ispraviti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2