DNEVNI HOROSKOP za  9.jun: Cetvrtak je dan za promene, nekome ce one tesko pasti…

DNEVNI HOROSKOP za 9.jun: Cetvrtak je dan za promene, nekome ce one tesko pasti…

8. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Cetvrtak vam donosi promjene koje ce vam jako tesko pasti. Pred vama su poslovni problemi sa kojima cete se morati suociti jer problemi ce vas pratiti. Bitno je da se fokusirate na ono sto zelite ali trenutno ste mnogo neodlucni.

 

BIK

Morate da doneste veoma vazne odluke koje ce vam jako tesko pasti. Na polju ljubavi ci cete morati sa se suocite sa problemima jer samo tako mozete da rijesite nedoumice koje vas prate u vasoj vezi.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca vam orkrece ledja ali za mnoga desavanja u vasoj vezi vi cete morati da preuzmete odogovornost. Ponos u stranu i dokazite voljenoj osobi koliko vam znaci.

 

RAK

Vi cete imati mnogo srece jer pred vama je dan u kojem cete imati srece kao nikada do sada. Ocekuje vas jedan veci novcan dobitak koji ce vam mnogo toga omoguciti. Sve sto ste imali u planu vi cete i ostvariti jer vi ste najsretniji zodijak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Tesko vam pada sto prema  osobi koju mnogo volite niste ispali posteni. Kajete se ali ukoliko zelite da vam neko ko vam znaci sve oprosti, budite iskreni i za ubuduce drzite se obecanja koja dajete. Neko vas mnogo voli ali svoju rijec morate odrzati.

 

DJEVICA

Vas ocekuje jedan novcani dobitak koji ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti ali srecu koja je pred vama vi ste iskreno zasluzili. Vrijeme je za malo srece u vasem zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2