LISICA koju izaberes otkriva tvoju JUNSKU SUDBINU – biraj pazljivo jer jedna je znak VELIKE PREVARE!

LISICA koju izaberes otkriva tvoju JUNSKU SUDBINU – biraj pazljivo jer jedna je znak VELIKE PREVARE!

8. lipnja 2022. 0 By Maja

LISICA BROJ 1

Ti si osoba koja svoje povjerenje ne poklanja tek tako. Proslost je tebe naucila da moras biti oprezan , jer u proslosti mnogi ljudi su tebe razocarali. Istina je da ti nije bilo lako,ali ti si se pomirio sa tim da ne moze svako imati tako iskreno srce kao ti.

Ne svetis se nikome, ti pustis da zivot svakome vrati po zasluzi. Osoba si koja mnogo truda ulaze u svoju srecu, i nikada se ne petljas u tudje zivote.

za tebe jesu desavanja koja ti nisu lako pala, ali u ovom mjesecu tvoj zivot se mijenja iz korijena. Lisica koju si izabrao sluti velikoj sreci , posebno na poslovnom polju mnogo toga ce da ti krene na bolje. Pred tobom je velika sreca jer ti ces u ovom mjesecu uspjeti da ostvaris jedan svoj veliki san.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Uvijek si se borio samo za dobro, mada se tebi nije uvijek samo dobro vracalo. Ipak sudbina sa tobom ima predivne planove koji ce ti samo veliku srecu donijeti.

Pred tobom je mjesec koji ce sve da promjeni na bolje, jer lisica koju si izabrao sluti vellikoj novcanoj sreci koja ce ti soci u pravi cas.

 

LISICA BROJ 2

Ti si u svom zivotu uvijek znao sta zelis a sta ne. Ne dozvoljavas nikome da ti rusi tvoje planove jer ti vjerujes u sebe i svoje mogucnosti. Osoba si koja je do sada postigla mnogo, ali ti nastavljas dalje. Naravno da je i u tvom zivotu bilo uspona i padova, ali nikada se nisi predao.

Velika vjera koju imas u sebe uvijek te tjera da nastavis dalje. U ovom mjesecu tebi slijede velike promjene koje ce ti donijeti jos vise nego do sada.

Lisica koju si izabrao sluti promjenama od kojih ces ti samo veliku korist imati. Pred tobom je mjesecu kojem ces poceti vjerovati u cuda, jer nesto predivno ce da se desi. Jedna velika zelja ce se ispuniti, i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2