Škorpija bi mogla biti OSTAVLJENA, Blizanci svojim rećima PRAVE VELIKU ŠTETU,Strelca očekuje VELIKA LJUBAVNA SREĆA!

Škorpija bi mogla biti OSTAVLJENA, Blizanci svojim rećima PRAVE VELIKU ŠTETU,Strelca očekuje VELIKA LJUBAVNA SREĆA!

9. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Bezbroj puta ste opsovali svoju dobrotu, jer vaš partner tu dobrotu samo koristi. Jednim delom ste i sami krivi za to , jer ste mu previše dopustitli. Sada je sve palo na vaša pleća i vi neznate kako dalje. Možda je vreme da počnete misliti na sebe, tražite istu pažnju koju vi pružate njemu. Ukoliko to odbije onda će se vaša veza samo vrteti u krig. Morate biti jasni ili međusobno poštovanje, ili raskid veze. Jer ste vi zaslužili mnogo više od onoga što imate.

 

ŠKORPIJA

Dosta je bilo izvlačenja to vam više ne prolazi. U ovoj nedelji morate da budete iskreni prema voljenoj osobi i da joj saopštite vaše neverstvo koje je bilo slučajno, ali za koje će vaš partner saznati. Ne možete više da krijete, jer će vas odati vaš najbolji prijatelj. Bolje da čuje istinu od vas nego od nekog drugog. Šanse su velike da će vas ostaviti ,za to ste vi krivi. Ipak pokušajte da ga urazumete da to nije bilo ništa ozbiljno, možda će uspeti preći preko toga.

 

STRELAC

U ovoj nedelji vi če te biti srećni i zadovoljni kao retko do sada.  Na ljubavnom polju vašoj sreći neće biti kraja, Vaša volena osoba čini sve kako bi vi bili srećni. Jedno predivno iznenađenje očekujte od vašeg partnera koji vam sa tim iznenađenjem želi dokazati svoju ljubav. Vi se mnogo volite i vama nisu potrebni nikakvi dokazi , ali vaš partner prosto želi da vas još više usreći.

 

JARAC

Vama je u ovoj nedelji ljubav zagarantovana. Mnogo činite za vašeg partnera i on to ceni više nego što vi to možete zamisliti. Ljubavna sreća će vas pratiti celog vikenda i ukoliko niste već venčani, budite spremni na prosidbu koju će te dobiti od voljene osobe. Vašoj sreći zaista nema kraja.

 

VODOLIJA

Sreća je na vašoj strani kada je ljubav u pitanj, jer vi što zamislite vaš partner vam stvori. Ali ne budite sebični nego i vi njemu pokažite koliko vam je stalo do njega. Morate više pružiti ljubavi  inežnosti prema vašem partneru. On za vas čini sve zato nemojte da vam bude leno kada on nešto od vas zatraži.

 

RIBA

U poslednje vreme ste iamli amnje nesuglasice sa voljwnim osobom, ali one su vas ipak mnog povredile. I vaš partner je to primetio. Ove sedmice on će činiti sve kako i vam ponovo izmamio osmeh na lice. Sve će da učini kako vi nei bili više tužni. Pružite mu priliku da vam se oduži, jer se on se  zaista kaje zbog reči koje vam je izgovorio.

Stranice: 1 2