Cija ce SRECA  doci NEVEROVATNOM BRZINOM ovog dana?!

Cija ce SRECA doci NEVEROVATNOM BRZINOM ovog dana?!

20. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo da savladate male poteskoce koje su se pojavile. Kao i uvek, vi to sve nekako uspete srediti i ponasate se jako lepo. Necete previse da se hvalite, samo cete posmatrati iz prikrajka.Srce ce vam progovoriti umesto vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Davno ste nesto obecali i danas je red da to i ispunite.Mnogi su sumnjali u vas, ali je vreme da se otklone sve sumnje. Zato cete svima pokazati da ste sposobni i da ste od reci.Jedino ce se jedna osoba radovati, ona koja vas voli.

 

BLIZANCI

Iznenadjujete mnoge svojim ponasanjem koje nije bas tako lepo. Nekako ste nervozni a da ni sami ne znate zasto to prenosite na druge. Od vas se ceka da pokazete da ste  razumni i da cete konacno koristiti razum i ponasati se tako.

 

RAK

Vase srce kuca tugom koju niko ne moze da vidi.Nije to samo zato sto je vi vesto krijete, vec sto vas puno i ne zagledaju.Malo je onih kojima je stalo do vas i vreme je da se  izdvoje pojedini, ali retki kojima je stalo do vas.

 

LAV

Susret sa bivsom samo ce da vase srce ponovo otvori i da zaigraju osecanja ponovo. Vise biste voleli da se to nije desilo. Ovako ste izbaceni iz kontrole i poljuljano vam je samopuzdanje.  Ne znate sta i kako da se postavite.

 

DEVICA

Srce vam igra kako nikada do sada nije, i kao da naglasava novu ljubav.Vreme je da dobro  razmislite kuda i kako i sta je ono sto ce vas voditi dalje. Naravno da cete uciniti sve  da se priblizite onoj, zbog koje vam srce igra.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2