Lavu i Vodoliji sledi pomirenje, Ribama  stize neocekivani novac, a evo ko ce dobiti novu sansu…

Lavu i Vodoliji sledi pomirenje, Ribama stize neocekivani novac, a evo ko ce dobiti novu sansu…

21. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme za vasu novu sansu i nemojte je izgubiti, niti prokockati.Vase srce je odavno sanjalo nesto slicno i sada vam se to konacno i hoce desiti. Samo upravite na pola  cilja, i zbog vase upornosti sve ce da krene na bolje.

BIK

Necete znati kuda udarate, a jedan cilj vam je u glavi. Ma kako lose i koliko tesko da bude, vi cilj morate ostvariti. Vase misli su i vasi koraci i oni vas vode ka jednoj odredjenoj. Od nje necete odustati, makar tragali  jos dugo.

 

BLIZANCI

Imate zacrtan plan koji su vam nametnuli.Cak i da zelite nesto da pomerite, necete moci. Desilo se da bas zavisite od toga i zato cete se morati prikloniti tome. Nadajte se da cete se radovati i da ce sve proci kako treba.

 

RAK

Sve svoje nade ulazete u pomirenje sa jednom skorpijom. Verujte da ste se kasno setili da zamolite oprost, ili bar izvinjenje za sve ono sto je bilo. Dok se ona molila  da se to desi, vi ste flertovli sa drugima. Neka vam oni prastaju!

 

LAV

Zelite se pokazati u najboljem svetlu i da ste vi samo naj, u svemu.To da niste i da ste sve sto i svi drugi, pokazacete na delu ovih dana. Partner ce vas staviti na ispit emocija i konacno cete pokazati da ste i vi ranjivi. Neko ce vam ljubavlju vidati rane, jer cete se ipak pomiriti.

 

DEVICA

Okomicete se na partnera jer ce vas stalno vredjati.Mada to nece biti bas bukvalne uvrede, ipak cete se osecati tako. Vase se srce  moze radovati samo ako vam partner bude vise postovao, jer i vi postujete njega.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2