SREDA, 22. jun bice dan da OVOM znaku stigne veliki novac, ali i vazna LJUBAVNA PORUKA…

SREDA, 22. jun bice dan da OVOM znaku stigne veliki novac, ali i vazna LJUBAVNA PORUKA…

21. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste jako ponosni na neke svoje momente koje ste uspeli resiti. Ipak cete   morati da donesete neke odluke od kojih neke nece biti lake. Morate da znate da je vazno da o svemu dobro razmislite. Imacete podrsku nekoga do koga vam je stalo.

 

SKORPIJA

Ljubomora vam je veliki problem ali nazalost se cini da za to i imate razloga. Postoji neko ko je spreman  na sve kako bi osvojio vaseg partnera. Zaista morate da cuvate ono sto imate  i ono do cega vam je stalo.  Branite sto vam pripada.

 

STRELAC

Vama ova sreda moze da bude dan kada ce doci do bitnih promena u vasem zivotu. Jako volite jednu vagu, i saznacete da ona prema vama oseca isto. Ali, ono sto moramo da dodamo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

 

JARAC

Slede dani za promene,ali ova sreda nece biti sansa za to. Stalo vam je do jedne vage ali ono sto moramo reci jeste da ona prema vama nazalost nema ista osecanja. Morate malo da sacekate.  Sve ce doci na svoje onome ko  zna da ceka, od toga zaista mnogo zavisi. Slusajte  glas svog razuma.

 

VODOLIJA

Slede dani kada su cuda moguca.Moguce je da ce ova sreda za vas biti prilika za ljubav.  Mozda se desi jedan suret koji ce u vasem  zivotu sve da promeni na bolje i iz korena,ali je moguc i novcani dobitak za vas kada je ovaj dan u pitanju.

 

RIBE

Konacno dolaze dani za ljubav. Samo nemojte kriti sta je ono sto zelite. Jedan lav ume da bude tezak jer njegov karakter nije lak,ali ono sto moramo da naglasimo jeste da je to obostrana emocija za koju se uvek vredi boriti.Mislite o tome.

Stranice: 1 2