Devica će NAREDNIH DANA morati mnogo da rizikuje, Bik se plaši da mu ne slome srce..

Devica će NAREDNIH DANA morati mnogo da rizikuje, Bik se plaši da mu ne slome srce..

22. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Trenutno vam zaista nije lako, jer se mnogi problemi prelamaju preko vas. Pokušavate biti pravedni prema svima, ali to se čini kao nemoguća misija. Ipak vi ćete u narednim danima uspeti da se zauzmete za sebe i da svima date do znanja da neke stvari nećete više tolerisati. Vreme je zaista da mislite na sebe.

 

ŠKORPIJA

U narednim danima vas ne očekuju neka posebna dešavanja. To će vam stvoriti manju nervozu, jer ste vi osoba koja ne ume da sedi na jednom mestu. Veliki te radoholičar i za vas odmor nije neka opcija. Ipak, pokušajte da provedete kvaliteno vreme sa dragim ljudima. Brige u stranu i pokušajte se opustiti.

 

STTRELAC

Malo je toga što će vama u narednim danima ići na nerve. Vi ćete biti u svom elementu i nećete dozvoliti da vas nešto izbaci iz takta. Jedan novčani dobitak vas očekuje koji će samo da vam ulepša raspoloženje koje će svakako biti na zavidnom nivou. Sreća vas zaista prati u narednim danima.

 

JARAC

Emotivno ste počeli da se udaljavate od voljene osobe. Prate vas sumnje da nešto krije od vas i to vam ne da mira. Umesto da je samo optužujete bilo bi lepo da tražite otvoren razgovor koji će vam doneti jasniju sliku. Bićete uznenađeni onim što ćete saznati. Iskrenost vam je bitna i vaš partner nema tajni prema vama, samo trebate pažljivije slušati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

U narednim danima ćete biti preokupirani poslovnim obavezma. Mada će vam to oduzeti svo slobodno vreme, rezultat koji va sočekuje nadmašiće vaša očekivanja. Predani ste svom poslu i to će vam doneti veliki uspeh. Na polju ljubavi ostaje sve po starom.

 

RIBA

Jako je bitno da se u narednim danima ne umarate ne bitnim stvarima. Mnogo toga lepog propuštate ali vama to nikako da postane jasno. Neke osobe jednostavno ne vrede vaše pažnje i to im morate i dati do znanja. Volite da pomažete ali pazite kome posvećujete svoje vreme. Mnogo je nezahvalnih osoba oko vas.

Stranice: 1 2