Ovi zodijaci OCEKUJU CUDO, ali ocekuje ih LAZNA LJUBAV i GORKE SUZE!

Ovi zodijaci OCEKUJU CUDO, ali ocekuje ih LAZNA LJUBAV i GORKE SUZE!

22. lipnja 2022. 0 By Maja

SKORPIJA

Od ljubavne srece vi necete odustati pa makar se sve okrenulo protiv vas. Vama je ljubavna sreca od velikog znacaja jer vi zivite za ljubav i to vam niko ne moze uzeti. Istina je da ste se u proslosti morali suocavati sa velikim razocarenjima, ali vasa nada da cete upoznati osobu svog zivota se nije ugasila.

Jako vam je bitno da u osobu sa kojom ste zajedno imate najvece povjerenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bez povjerenja vi ne zelite ljubav, jer glavni stub svake veze je povjerenje i istina. Uskoro cete upoznati osobu koja ce biti sve sto ste ikada zeljeli. U toj osobi cete vidjeti svoju buducnost i svoju ljubavnu srecu. Nazalost, dok cete vi sanjati o zajednickom zivotu, osoba u koju cete se zaljubiti nece imati isto misljenje kao vi.

Njoj nece biti vazno da sa vama zapocne novi zivot, sve sto ce ta osoba zeljeti je prolazna afera jer za ljubav ta osoba nije stvorena.

Nece imati iskrena osjecanja prema vama, mada cete se vi ludo zaljubiti. Pred vama je tuga jer vase srce ce biti slomljeno, jer vi cete slijepo vjerovati. Slijedi vam period u kojem cete biti mnogo razocarani, jer imacete velike nade koje se nece ostvariti.

Pred vama je jos jednom tuga koja ce vam slomiti srce, ali u ljubav vi vjeru necete gubiti.

Osoba ste koja je uvijek znala da se suoci sa razocarenjima, i koja ce se uprkos svemu samo dobru nadati. Niko ne moze da narusi vasu vjeru u iskrenu ljubav.

Stranice: 1 2