IZABERI PROZOR   i saznaces sta te OCEKUJE u tvojoj BLISKOJ BUDUCNOSTI –  NAJVECA SRECA ili NAJGORA BOL?!

IZABERI PROZOR i saznaces sta te OCEKUJE u tvojoj BLISKOJ BUDUCNOSTI – NAJVECA SRECA ili NAJGORA BOL?!

23. lipnja 2022. 0 By Maja

PROZOR BROJ 3

Ti vazis za osobu koja uprkos svim zivotnim izazovima smogne snage da krene dalje. Uvijek si bio uporna i odlucna osoba koja je znala sta zeli u zivotu. Nisi nikada trazio previse, jer skromnost je tvoja najljepsa vrlina.

Osoba si koja se iskreno bori za svoju srecu, mada je ona znala da ti okrene ledja i kada ti je bila najpotrebnija.

U tvojoj bliskoj buducnosti mnogo toga ce se u tvom zivotu promjeniti. Tebi je sudjena sreca na svim poljima tvog zivota. Pred tobom je sreca u ljubavi ali i sreca kada je novac u pitanju. Prozor kojeg si izabrao pokazuje da ces vrlo brzo samo za veliku srecu znati.

 

PROZOR BROJ 4

Ne moze se reci da je zivot prema tebi uvijek bio posten. Mnogo puta si morao da se suocis sa velikom boli, ali osoba si koja uprkos svemu uvijek nastavlja dalje. Nazalost i u tvojoj bliskoj buducnosti ti ces morati da se suocis sa velikm tugom, ali ono sto je bitno je da ces ti uspjeti da se izboris za svoju srecu.

Neka desavanja koja su pred tobom nece ti lako pasti, ali ti ces u sebe i svoju srecu vjerovati.

Bol te ocekuje ali ti ces se istoj znati suprostaviti. U tvojoj bliskoj buducnosti nece ti biti lako jer velike promjene te ocekuju koje ti nece lako pasti. Naucio si da se boris, i to ces morati jos jednom da ucinis.

Stranice: 1 2