Onaj ko veruje u cuda, mozda mu se i dogodi nekada, a jednom znaku ce se desiti DANAS!!

Onaj ko veruje u cuda, mozda mu se i dogodi nekada, a jednom znaku ce se desiti DANAS!!

24. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Odavno sledite jednu zelju i nikako da je ispunite. Nekako ste sve dalje i dalje, i sve sto vise bledi, vi ste opet na putu da je ne zanemarite. Mozda biste trebali nesto konkretno i vreme je da se ukazu  vase  sanse.

 

BIK

Sve se nesto plasite i vise mislite na druge, no na sebe.Vreme je da se okrenete od drugih i da mislite o sebi. Mozda do sada niste imali valjani razlog, ali ce se jedan, pojaviti bas danas.Dace vam volju za sve!

 

BLIZANCI

Nemojte se nekome zameriti, i nista vas se nece ni ticati.Vase ce srce kucati zbog jedne osobe i duela, u koji cete se upustiti sa njom. Ne zelite svadje, niti rasprave, ali cete biti zainteresovani za njeno drustvo.

 

RAK

Onaj ko veruje u cuda, cuda mu se i dogode, makar nekada.Uloziliu ste mnogo u velike nade i zaista se nadate da ce se desiti nesto u vasu korist. Oduvek se upornost isplatila, a vama ce danas.Cudo zvano nova ljubav, desice se neocekivano i u momentu.

 

LAV

Racunate da imate sanse kod jedne vage, a varate se. Vi ste samo pod osecajem moci, jer kruzi fama da ste neodoljivi.Verujte da vam ova dama nece pasti na vase cari, ali cete se morati potruditi oko nje.Vase ce uloge biti zamenjene.

 

DEVICA

Vec ste jako radosni  sto imate susret, ili mu se tek nadate. Polazete velike nade u susret koji vas moze kostati isrece i tuge. Vi se nadate da ce da bude na korist vase radosti, i spremni ste glumiti zavodnika.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2