Vodoliji će ova sedmica ostati u LEPOM SEĆANJU, Jarca očekuje RAZOČARENJE koje će uUNIŠTITI sve u NJEMU..

Vodoliji će ova sedmica ostati u LEPOM SEĆANJU, Jarca očekuje RAZOČARENJE koje će uUNIŠTITI sve u NJEMU..

24. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Vas tokom naredne sedmice očekuju mnogobrojne obaveze koje će vam stvarati veliku nervozu. I na poslu, i u privatnom životu se mnogo očekuje od vas. Nemate vremena za sebe, a to vam je trenutno najpotrebnije. Zauzmite stav i ne dozvolite da se neko igra sa vašim osećanjima. Niste ni svesni koliko osoba koristi vašu dobrotu.

 

ŠKORPIJA

U narednoj sedmici vas očekuju brojna dešavanja koja će zahtevati vaše strpljenje. Na poslovnom polju vas očekuju nove obaveze koje će doneti dobitak sa sobom, ali ikoje će vas koštati mnogo živaca. Na polju ljubavi dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom, ali vi ćete uspeti i to da rešite. Strpljenje je u narednoj sedmici za vas od velike važnosti.

 

STRELAC

Mnogi problemi su pred vama. Pokušavate da sve postignete na vreme, ali to vam u narednoj sedmici neće poći za rukom. Vaši privatni problemi kontrolišu vaše postupke, a to će se posebno odraziti na vaš poslovni život. Nećete moći da ostvarite ono što ste zamislili i to će vam dodotno doneti veliku tugu. Narednu sedmicu ćete hteti što pre zaboraviti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

U narednoj sedmici vas očekuje jedno veliko razočarenje. Jedan postupak vaše voljene osobe će uništiti sve u što ste do sada verovali kada je vaša veza u pitanju. Velika tuga je pred vama jer vi prosto nećete moći prihvatiti činjenicu da vaš partner nije osoba za koju se vama prodaje. Ne gubite nadu i pokušajte da saznate zašto vas je voljena osoba lagala.

 

VODOLIJA

Bez obzira koliko je obaveza pred vama, vi ćete sve postizati kao nikada do sada. Sve će vam polaziti za rukom kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju. Posebno će vas obradovati jedan divan potez voljene osobe. Sreća se u narednoj sedmici vraća u vaš dom i vi ćete samo za radost znati.

 

RIBA

Ne gubite nadu, jer će naredna sedmica početi vrlo loše za vas. Zaista će vam početak sedmice neće biti po volji, ali dani koji su pred vama pružiće vam priliku da rešite probleme koji vas muče. Mnogo toga se je desilo u poslednje vreme, i vi ste mislili da će uvek tako ostati, ali to neće biti slučaj. Kraj sedmice vam donosi veliku radost,jer ćete vi početkom vikenda dobiti jedna velikiki novčani dobitak. Ukolio igrate igre na sreću, petak bi mogao da vam donese veću sumu novca.

 

Stranice: 1 2