Dosli smo do kraja i ovog meseca, i evo KOME ce se JUN ZAVRSITI na FANTASTICAN NACIN!

Dosli smo do kraja i ovog meseca, i evo KOME ce se JUN ZAVRSITI na FANTASTICAN NACIN!

26. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Tokom ovog perioda cete morati da zavrsite sve vaznije zadatke. Inace, ako to ne ucinite, necete imati uslov za slobodne dane. Zato morate zapeti bez da menjate bilo sta. Ovo nisu dani za promene, nego trenutna resenja.

 

SKORPIJA

Trenutno ste maksimalno aktivni i posveceni ste svojim obavezama.Narednih dan cete morati da se malo posvetite i sebi. Mislite o svojim osecanjima i tome u kojem pravcu ona idu!Mozda do jednog jarca, ili ovna koji vam se nada!

 

STRELAC

Povoljan period za lepe i romanticne stvari, pa ga iskoristite. Budite trn u oku onima koji vas smatraju avanturistom i srcelomcem.Pokazite da volite jednu jedinu i ona ce vas isto voleti zauzvrat.

 

JARAC

Mozda biste mogli resiti neke licne probleme ovih dana. Bas one koje odavno odlazete i stavljate na listu cekanja. Kada se skupilo mnogo kojesta, sada ste skoro zaprepasceni i pitate se sta ste radili do sada, kada ste ih toliko nagomilali?

 

VODOLIJA

Mozete ocekivati vrlo lepe i jako pijatne promene na polju ljubavi. Partner ce se konacno  hteti da vam se priblizi na svaki nacin.  Nakon dugo vremena, uvericete se da vas neko iskreno voli  i da mu je stalo do vas!Pokazite da je stalo i vama.

 

RIBE

Mozda vam slede neki novi momenti koji ce vas uvesti u novu emotivnu fazu. Vreme je da vidite kako stojite sa partnerom i na cemu ste. Vreme je za nove planove koji vode u nova jutra.Partner nesto planira da vam ponudi, a da nije otvarao takvu temu nikada do sada.

Stranice: 1 2