DRVO ZELJA : POZELI NESTO, pa  IZABERI BROJ –   jedan je znak OSTVARENJA TVOJE ZELJE!

DRVO ZELJA : POZELI NESTO, pa IZABERI BROJ – jedan je znak OSTVARENJA TVOJE ZELJE!

26. lipnja 2022. 0 By Lala

Ako ste izabrali broj jedan:

Pokusavate da budete optimisti, ali i pored toga vi sve vise gubite nadu u ostvarenje vase zelje. Vama je prosto jako tesko da cekate na njeno ostvarenje. Medjutim, vi necete morati jos predugo vremena da cekate na ostvarenje vase zelje, jer vas ostvarenje vase zelje ocekuje vec tokom meseca jula. Vama predstoji taj divni trenutak.   Sacekajte jos neko vreme i shvaticete da je vredelo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste izabrali broj dva:

Vi nemate previse zelja, ali postoji jedna zelja do koje vam je mnogo stalo. Medjutim, da bi se ta vasa zelja ostvarila potrebno je vreme, a isto tako je potrebno da ne gubite nadu u njeno ostvarenje. Vama se ta zelja hoce ostvariti, a ona ce vam se ostvariti vec tokom narednog perioda i to onda kada se tome uopste ne budete mogli nadati.      Znajte da se najlepse stvari dese onda kada    im se  najmanje nadate.

Ako ste izabrali broj tri:

Vama bi mnogo znacilo kada bi vam se ostvarila velika zelja, jer vama treuntno nedostaje razloga za srecu u zivotu. A ono sto vi ne znate jeste to da je se vasa velika zelja vec polako pocela ostvarivati samo sto vi to ni ne primecujete. Medjutim, vi cete uskoro to i sami shvatiti, a vi cete takodje uzivati u ostvarenju te zelje.

Ako ste izabrali broj cetiri:

Vi ste svesni da je vasa najveca zelja zapravo ona koja se ne moze ostvariti u trenutku i zbog toga se vi ni ne nadate da ce vam se ona uskoro ostvariti. Medjutim, vi zapravo niste u pravu. Vama ce se vasa velika zelja ostvariti vec u periodu do kraja meseca juna i to na jedan prelep nacin.  Dugo ste cekali da vam se desi nesto lepo ali sada je konacno dosao red i na vasu srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2