OVOM ZNAKU ce SREDA pred nama  donese pravi LJUBAVNI POCETAK!

OVOM ZNAKU ce SREDA pred nama donese pravi LJUBAVNI POCETAK!

26. lipnja 2022. 0 By Lala

 OVAN:

Ne ocekujete nista novoga, osim dana pred vama. Pazite da se vasa nepaznja ne obije vama o glavu. Vreme je da pazljivo osluskujete, ali i posmatrate, ono sto se tice vase okoline. Lako cete da otkrijete jedno bice koje vas gleda ponasa se kao da je nevidljivo.

 

BIK:

Ne znate vi sta vam se sprema, pa zanemarujte sve dane. Ni ovaj ne ocekujete da bude primetan, niti nesto posebno lep.  Mozda je kao stvoren za nove korake, na emotivnom planu.

A prvi korak ka vama ucinice jedan blizanac, sa kojim sledi novi ljubavni pocetak!

 

BLIZANCI:

Osecate tuzno i odsutno lice jednog bika i nikako da vam se  osmehne.Od vas se ceka da ucinite prvi korak,  i da mu pridjete.Zelite da oterate taj izgubljeni pogled u daljinu.I da mu svojim prisustvom vratite osmeh na lice.

 

RAK:

Pred vama je novi ljubavni pocetak i vreme je  dase desi nesto lepo. Bice to nesto najlepse do sada sto vm se desilo u poslednje vreme. Vreme je da se  okrenete u korak sa zivotom, i svojim osecanjima ljubavi i pozrtvovanja. Vreme je da se  vasa desavanja pocnu odvijati kao po planu.

 

LAV:

Od vase radosti ce zavisiti  sta i kako  zelite da se desava na dalje. Vreme je za nove stvari i da se u svakom pogledu okrenete ka buducim danima. Pred vama je pocetak proleca, a to je vreme novih  ljubavi, radosti i neocekivano lepih susreta.Jedan ce vam pomutiti  razum.

 

DEVICA:

Idete u nedogled sa mislima i vreme je da se  vase misli malo stisaju.Bar sto se tice vase  misli o jednome lavu. Vreme je da prestanete da se nadate  uzaludno onome ko vas i nece udostojiti pogleda. Zaokupite misli na jedno bice koje vam je u blizini.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2