Bika ocekuje NOVCANA SRECA, Djevici ce biti SLOMLJENO SRCE, a evo zasto ce Vodolija BITI NAJSRETNIJA…

Bika ocekuje NOVCANA SRECA, Djevici ce biti SLOMLJENO SRCE, a evo zasto ce Vodolija BITI NAJSRETNIJA…

28. lipnja 2022. 0 By Maja

BIK

Jedan veoma tezak period je iza vas u kojem ste imali mnogo problema na svim poljima vaseg zivota. Velika sreca vam nije bila naklonjena, ali vi ste veliki trud ulagali kako bi vam krenulo na bolje.

Na poslovnom polju nije vam poslo za rukom da ostvarite sto ste zeljeli.

To vas je mnogo pogodilo, ali vi vazite za zodijaka koji nikada ne odustaje. Malo vise srece vam je prosto potrebno, jer koliko god se vi trudili ne ide onako kako zelite. Uskoro se sve to mijenja, jer pred vama je poslovna sreca koja ce vam biti od velikog znacaja. Pred vama je sreca kojoj ste se i nadali, i novcani dobici ce poceti da se nizu.

Vi cete uspjeti da rijesite svoje poslovne probleme, jer novca cete imati dovoljno da se necete morati brinuti.

Napokon vam sve ide onako kako ate zeljeli, jer sreca na poslovnom polju napokon pocinje da vas prati. Vrijeme je za najvecu srecu do sada.

 

DJEVICA

Kada je ljubav u pitanju vi tacno znate sta zelite, a sta ne. Lazi u svojoj vezi necete tolerisati, ma koliko god voljeli svog partnera. Dolazilo je do problema u vasoj vezi, ali vi ste pokusavali sve kako bi vam krenulo na bolje.

Ljubavna sreca je vama uvijek bila od velikog znacaja, ali u narednom periodu dolazi do velikog razocarenja.

Pred vama je naime saznanje koje ce promjeniti sve. Vi cete od jedne bliske osobe saznati za prevaru koju ce vas partner pociniti. To ce vam slomiti srce, ali vi necete u svaku rijec samo tako povjerovati.

Vi cete biti uporni da saznate da li je to zaista istina, ili ne. Nazalost ovaj put se nece raditi o zlim jezicima, vec o istini u koju cete se i sami uvjeriti.

Pred vama su desavanja koja vam nece lako pasti, jer sa vasim parnterom ste imali velike planove.

Nazalost sve to pada u vodu, jer vi cete voljenoj osobi zauvijek okrenuti ledja. Preko prevare necete moci preci koliko god vam tesko bilo da voljenoj osobi kazete zbogom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2