Istina o tome koliko cete biti ZDRAVI u toku LETNJIH MESECI!

Istina o tome koliko cete biti ZDRAVI u toku LETNJIH MESECI!

29. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi ste dovoljno i dobri i ozbiljni da biste  radili nesto protiv sebe.Od vas se uvek ocekuje da budete isto odgovorni, jer drugacije sebi, ni sami ne biste dozvolili. Zato ce vase zdravlje tokom letnjih meseci da bude zadovoljavajuce.

 

BIK

Vreme je da konacno povedete racuna o sebi, i da se okrenete lepsim stvarima. Mada radite sto je za svaku pohvalu, ipak  ne znate da se cuvate. Ako ste pusac, povedite racuna i  probajte da smanjite cigarete, jer biste mogli da budete mnogo vece kondicije da ne pusite.  Ako niste pusac, bavite se sportom!

 

BLIZANCI

Letnji dani vam nece dobro doci, jer cete morati povesti vise racuna o svome zdravlju. Vasa kondicija je slaba i vama se savetuje sto vise kretanja. Zatvoren prostor bi vam mogao  da nasteti, a vama se savetuje da povedete racuna o zdravlju.

 

RAK

Vasa ljubav ce moci da dodje do izrazaja u letnjim danima.  Mada vam leto nije omiljeno doba, ipak cete se tokom leta vise druziti. Vreme je da razmislite sta  cete dalje  i kuda ce vase zelje, ali savetujemo oprez! Obratite paznju na nizak krvni pritisak, pijte vise tecnosti.

 

LAV

Pokazite da znate sta hocete i odredite cilj.Vreme je da razradite plan i odredite  kuda ce vase zelje da povedu tokom letnjih meseci. Vase  zdravlje je jako dobro, ali povedite racuna io tome i koliko jedete i   koliko provodute vremena u zatvorenom prostoru.

 

DEVICA

Sto se tice vaseg zdravlja, vama se savetuje da budete mnogo aktivniji. Za sada ste dosta dobri i zadovoljni, ali moracete se vise kretati. Imate dobar apetit, pa da se ne biste gojili, setajte vise!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2