Vodolija će SILNO DA SE ZALJUBI, Rak da RASKINE, a evo zašto BLAGO ŠKORPIJAMA!

Vodolija će SILNO DA SE ZALJUBI, Rak da RASKINE, a evo zašto BLAGO ŠKORPIJAMA!

29. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Previše ste obećali jednoj osobi i u mesecu julu ona očekuje da to obećanje ispunite. Činjenica da vi to sada niste u mogućnosti dovešće vas do očaja. Vi ste osoba koja uvek nastoji da ispuni svoja obećanja, ali ovaj put ste malo preterali. U mesecu julu će doći do nesuglasica sa tom osobom, jer ona vas je uzela za reč.

 

ŠKORPIJA

Pred vama je mesec u kojem nećete znati šta vas je snašlo. Prvo vas na poslovnom polju očekuje unapređenje koje ste dugo očekivali. Na polju ljubavi vam cvetaju ruže i vas samo sreća prati. Jedan iznenadni novčani dobitak će vam dodatno ulepšati mesec jul.

 

STRELAC

Mnogo poslovnih obaveza je pred vama u mesecu julu. Nećete imati vremena ni za šta drugo osim za posao. To će vam stvarati veliku nervozu, jer ste vi imali druge planove. Ipak obaveze ne mogu da čekaju, a vi ste osoba koja želi da postigne sve na vreme. Mesec jul će za vas biti samo radni.

 

JARAC

Bez obzira na sve nesuglasice koje imate sa voljenom osobom, u mesecu julu pokušajte  da neke stvari dovedete u red. Zapustili ste svoje poslovne obaveze  zbog privatnih problema. Ukoliko nešto ne promenite moglo bi vam se to odbiti o glavu. Vreme je da donesete važne odluke.

 

VODOLIJA

Mesec jul vam donosi veliku ljubavnu sreću. Mada niste spremni za novu ljubav, ona će ipak da se desi. Vi ćete se zaljubiti na prvi pogled. Mesec jul vam donosi novo lepo poznanstvo sa osobom koja vam je u ljubavi suđena. Ne bežite od svojih osećanja, prihvatite ljubav jer ova osoba je vaša srodna duša.

 

RIBA

Mesec jul vam napokon donsi dugo očekivanu sreću. Lepe vesti vam stižu kada su vaše finansije u pitanju. Novčani dobitak je pred vama početkom meseca jula, ali na tome neće ostati. Finasijska sreća vas prati sve do kraja meseca. Zaslužili ste to više nego što ste vi toga svesni.

Stranice: 1 2