PETAK koji ce PROMENITI SVE, jer PRVI DAN meseca  JULA ce nekome DONETI HAOS!

PETAK koji ce PROMENITI SVE, jer PRVI DAN meseca JULA ce nekome DONETI HAOS!

30. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ispratili ste jos jedan letnji mesec koji vas je dosta  mucio. Nije vam doneo neke zeljene stvari, ali nikad noje kasno.Zato cete dobro poceti ovaj mesec  i vasa desavanja ce se jako popraviti. Od vas se ceka  potez.

 

BIK

Imate srce koje vas voli i to je osoba koja ce vas voleti dugo. Vasa je tuga bila ocigledna,  ali od sada ce se govoriti  nesto drugo. Vas  osecaj tuge  vas je nosio, ali je vreme da se  i tuga zameni sa srecom.

 

BLIZANCI

Od vas  se ocekuje da budete vodja u jednom trenutku. Pokazite da znate biti na visini zadatka i vase ce odluke  da prodju odlicno.  Pokazacete da ste spremni da vladate situacijom, i zato ce partner da se priljubi uz vas.

 

RAK

Vi ste jako emotivni i vase   srce kuca i srecom i tugom. Mozda je danas dan koji ce doneti velike promene u vasem zivotu. Sledi emotivni haos koji ce uzburkati i vase srce i vase misli. Nova ljubav na pomolu.

 

LAV

Vec ste jako  radosni sto se pruza sansa za jedan susret kojem se nadate. Od vas se ceka da budete  jaki i hrabri i da se odrede  vase smernice.  Odmah nastupajte i pokazite   da znate  da se borite za onoga koga zeli vase srce.

 

DEVICA

Mozda niste znali kako izgleda pravi emotivni haos. Bice to prava zbrka  misli u vasoj glavi i vasih osecanja u vasem srcu. Vreme je da se uverite kako izgleda kada se misli srca i misli razuma pocnu da sudaraju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2