Tokom naredna tri dana dolazi do PRAVOG LUDILA i LJUBOMORNE SCENE!

Tokom naredna tri dana dolazi do PRAVOG LUDILA i LJUBOMORNE SCENE!

30. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Prati vas jedna vaga a pitanje je sta cete vi preduzeti po pitanju toga. Srce vam kuca u smeru zvanom simpatija , i samo ga sledite.Ovih dana cete imati priliku da svoje simpatije i prosledite.Znate vec na ciju   adresu.

 

SKORPIJA

Vasa sreca ce zavisiti od vaseg poteza i pokazite da znate sta radite. Srce  vec kuca u ritmu  koji ga vodi, i pokazite da znate sta cete preduzeti. Bolje receno, sta je najkorisnije za vas, i sta vam ide u prilog.

 

STRELAC

Ako imate neke sugestije, znate da morate  da ih pokazete, a i kome. Nemojte da cutite i da  se poslije bunite sto nije ovako, ili onako. Da bi vas partner razumeo i istolerisao, morate mu i reci kako biste vi postupali u nekoj situaciji.

 

JARAC

Oko vas se  plete paukova mreza a pletu je  oni sto vam zavide. Ovih dana cete imati sansu da budete deo opsteg ludila, jer ce takva biti situacija u kojoj cete se naci. Vreme je  da se ponasate kako nalaze situacija.

 

VODOLIJA

Nekome se svidjate i vreme je da vam otvori svoje srce. Za vas ce to biti veliko iznenadjenje, jer cete se jako radovati.Sledi pravo ljubavno ludilo gde cete  imati elan za sve. Vase ce emotivno polje da zazivi.

 

RIBE

Ako ste i bili slabi, sada cete morati biti jaci i hrabriji.  Plovite u reci zivota koja ce vam konacno doneti neke nove, ali povoljne tokove. Ovi ce dani biti uvertira u jedan duzi i lepsi period u vasem zivotu. Zato se radujte, kao nikad do sada!

Stranice: 1 2