Subota, prvi dani jula, nekome donose  novi POCETAK, a nekome najvecu BOL i IZDAJU!

Subota, prvi dani jula, nekome donose novi POCETAK, a nekome najvecu BOL i IZDAJU!

1. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate srce koje vas vodi, a zelite da vas odvede  samo jednoj.Ni korak dalje od nje, ne biste zeleli vi. To, gde ce vas odvesti  vase mogucnosti i oklonosti koje nisu zadovoljavajuce, tek cete videti.

 

BIK

Mozda biste ovaj dan mogli da donesete neka resenja. Neke odluke odavno cekaju da se smislite na njih i da se okrenete napred. Svasta biste nesta, a nikako da se pokrenete i budete onaj  ko ce poci za zivotom.

BLIZANCI

Tesko vreme je pred vama i vi ste se jako razocarali.Pored svih zivotnih nedaca koje ste imali do sada, zapasce vas i emotivna kriza.  Mozda ce sve biti uzrok manjem zdravstvenom problemu, pa povedite racuna o sebi.Muci vas vrtoglavica.

 

RAK

Ono sto ce biti, bice, i tu nema sta da se prica. Vec ste navikli da se mirite sa svojim srcem, svojim zivotom i svime sto vas snaslo. Vreme je da se okrenete zivotu makar jedan dan, pa gledajte da ovaj iskoristite samo za sebe.

 

LAV

Slucajan susret sa nekim, pokrenuce lavu emocija. Vratice vam nove nade i oziveti nesto sto ste mislili da vise ne postoji. Vreme je da priznate  srcu da ste bili prestali da se radujete, a sada vas obuzima  nova sreca, jer ce ovo biti vas novi pocetak!

 

DEVICA

Ko vam remeti planove i ko vas dira u srce pravo? Da li je to neko ko se zove bivsim, ili neko novo lice? Ko god da je, vreme je da se okrenete ka njemu, jer gaji nesto za vas. I on krije svoja osecanja, sve dok ne vidi da  osecate isto!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2