Otkrivamo TAJNU koji ZNAK ce IMATI najvise SRECE do KRAJA MESECA!

Otkrivamo TAJNU koji ZNAK ce IMATI najvise SRECE do KRAJA MESECA!

2. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vi ste  nervozni jer ne znate sta,  kako i kuda vode vase emotivne oscilacije.  Nikako da sredite svoja osecanja i vasu vezu sa jednom osobom koju skrivate od svih. Imate strah da ce se vasa veza prekinuti, i to vas boli.

 

BIK

Od vas se ceka da pokazete da znate sta hocete, a ne da se neckate.Vreme je za bolje dane i lepsa desavanja. Jedan rak vas jako voli, ali vi to jos uvek ne znate.Vreme do kraja meseca je vreme da to i saznate.

 

BLIZANCI

Uskoro ce rodjendan vasoj voljenoj osobi i vreme je da se setite i da je iznenadite. Pokazite da znate  sta  hocete, i da ce vase srce da iznedri svu tu ljubav, ka njoj. Nece to biti prvi put, ali sada cete to raditi sa otvorenim i odredjenim ciljem.

 

RAK

Vi ste jedan od najsrecnijih znakova zodijaka, tokom ovog meseca.Nije ni cudo jer ste  rodjeni ovog meseca i nadate se poklonima od svih bliznjih. Jedno cemu se ne nadate je da sledi ogromno iznenadjenje sa partnerove strane.

 

LAV

Jako ste ponosni sto vas neko voli i sto ce ovo biti mesec vase ljubavi. Osecate se nekako cudno, jer nkad niste bili u slicnoj situaciji. Vase pruzene ruke zele samo jednu osobu i to ce vas jako iznenaditi i voditi napred.

 

DEVICA

Vasi letnji dani ce biti prava prilika da ih iskoristite i da budete  zadovoljni.Neka se vase price  o ljubavi zaokruze na jednu jedinu osobu.Recite voljenoj  da vam je sve na svetu i krunisite svoju vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2