Otkrivamo TAJNU koji ZNAK ce IMATI najvise SRECE do KRAJA MESECA!

Otkrivamo TAJNU koji ZNAK ce IMATI najvise SRECE do KRAJA MESECA!

2. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Varate  se sto mislite da vas neko voli vise od sebe.Verujte da vam se samo kune i da zeli da  vam usadi takvo uverenje. Tajna koju cete otkriti, da ima nekoga uporedo sa vama, bice poput otrova za vase srce.

 

SKORPIJA

Probajte da se nadjete  na sredini sa osobom do koje vam je stalo. Predjite po pola puta oboje i dajte jedno drugome pravo  da iznesete svoje planove. Tolerancija je najbolji lek, i zato je morate pokazati na zavidnom nivou. Ne samo vi, oboje!

 

STRELAC

Vreme je da se spremite da jednom raku pokazete da ga volite.Nemojte da zaboravite na njegov datum rodjenja. Budite neko ko ce ga jako obradovati i pokazati kako je ljubav lepa! I da ste onaj ko voli do neba.

 

JARAC

Postajete oprezni zbog necega, a nikada do sada niste bili.Vreme je da saberete sve svoje zelje u jednu, i da ih bacite pred noge  jednome ovnu. Ili ce vas voleti i priznati vasu ljubav pred drugima.Ili necete biti skupa.

 

VODOLIJA

Neko vas voli, a vi se prema njemu ponasate kao da to ne vidite. Ne mucite njegovu dusu, nego pokazite da cete  ga prihvatiti. Ako necete, morate mu dati do znanja da sve sto oseca prema vama, ne vredi.

 

RIBE

Idete sa svojim snovima napred i sve vise pokazujete zelju za jednom vagom. Dok vas vole drugi, i jedan lik bas mnogo, vi sanjate o drugome. Znate da rizikujete mogo, ali  ne mozete drugacije, i ne mozete protiv svoga srca. Jednostavno, ne mozete mu narediti koga ce da voli!

Stranice: 1 2