Ovan želi PROMENE u svojoj VEZI, Bika muče VELIKE SUMNJE!

Ovan želi PROMENE u svojoj VEZI, Bika muče VELIKE SUMNJE!

3. srpnja 2022. 0 By Maja

BIK

BIKOVI KOJI SU U VEZI:

Nemate razloga da sumnjate u voljenu osobu, ali vas osećaj sumnje prosto ne želi da popusti. Ne tražite otvoren razgovor, već se ljutite, a ni sami ne znate zašto. Da vas vaš partner vara nije tačno, ali vama se to ne može dokazati. Vaše sumnje mnogo vređaju voljenu osobu, jer ona je svesna šta vi osećate mada joj to ne govorite. U mesecu julu pokušajte biti iskreni prema voljenoj osobi.

Recite joj šta vas muči, i da niste zadovoljn i sa trenutnom situacijom. Samo tako možete sprečiti da vas vaš partner ne ostavi, jer njemu je vaših optuživanja zaista dosta. Vi mnogo prečutite partneru, ali vaše društvo zna sve. Voljena osoba je mnogo toga saznala od vaših prijatelja, zato naš savet je, razgovarajte sa partnerom, a ne sa osobama koje uopšte nisu upućene  u dešavanja u vašoj vezi. Sumnje su često tu, ali bez otvorenog razgovora nikada nećete saznati šta se zaista dešava. Verujte u ljubav, ane u vaše sumnje.

BIKOVI KOJI SU SLOBODNI:

Vi ćete u mesecu julu doživeti veliko razočarenje . Već dugo ste zaljubljeni u jednu osobu, i vi ćete joj saopštiti svoju ljubav. Ali ona neće biti zainteresovna za vas. Imate velika očekivanja, ali budite spremni na to da se vaša očekivanja neće ostvariti. Ta osoba već ima nekoga na svojoj strani, ali to vešto krije jer nije iskrena. Takva osoba vam ne treba u vašem životu, vi ste zaslužili mnogo bolje. Vi ćete sresti svoju srodnu dušu kada bude pravo vreme za to.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Stranice: 1 2