Jedni ce se SNACI, ali ce NEKI i da NOVCANO POTONU do kraja godine!

Jedni ce se SNACI, ali ce NEKI i da NOVCANO POTONU do kraja godine!

11. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Trenutno se ne date, jer radite marljivo i vredno. Vase obaveze nisu tako male, a ni lake, ali ste navikli da budete nezavisni.Bas zato cete uzivati u nekim blagodetima svoga rada do kraja godine.

 

BIK

Niste ni svesni da se zalite onako za badava i da zalud sebe lomite mislima sta i kako sutra. To sto ste svesni u mislima, moracete biti svesni i na delima, pa zato se trgnite i radite. Ako ne nadjete neki posao, do kraja godine mozete fimnansijski potonuti.

 

BLIZANCI

Mada ste mnogo snalazljivi, vreme je da se vise angazujete. Ubirali ste na sve strane po malo, i sada je vreme da vidite kako dalje. Vase finansije se tanje, a do kraja godine cete imati novcanih problema, pa cete trositi ustedjevinu.

 

RAK

Ono cemu ste se nadali kao sigurici za kraj godine, nece biti reseno.Vreme je da ponovo skupite snagu i krenete od nule.Vasi izdaci su veliki i vreme je da ih smanjite na najmanju mogucu meru.

 

LAV

Mada cete dosta raditi, vi cete takodje, dosta i trositi. Vreme je da se srede neki odredjeni koraci. Od vas se ceka da okrenete sve svoje obaveze u svoju korist, i da smanjite svoje izdatke na najmanju meru.

 

DEVICA

Nemate bas koliko zelite ali cete morati da se i dalje ponaate kao da imate. Vi ste ponositi i ne biste sebi dozvolili da vas neko potpomaze. Verujte da cete do kraja godine stajati lose finansijski i zato se manite ponosa! Niste u poziciji da birate poslove!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2