Ovan se mora odluciti izmedju PONOSA i PRIJATELJSTVA, Vaga ce SHVATITI gde je POGRESILA, Ribu ocekuje velika SRECA!

Ovan se mora odluciti izmedju PONOSA i PRIJATELJSTVA, Vaga ce SHVATITI gde je POGRESILA, Ribu ocekuje velika SRECA!

14. srpnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Ne ljutite se na druge zbog vašeg poslovnog neuspeha. Mnogo toga ste prepustili slučaju, umesto da se zauzmete za ono što vam je bitno. Niko vam nije kriv što ste se vi previše opustili. U subotu će te imati mnogo vremea za razmišljanje. Vi će te shavtiti da ste neke drage ljude mnogo povredili. Ipak, vi ste osoba koja ume da prizna svoje greške. Vi će te do kraja vikenda uspeti da neke stvari dovdete u red.

 

ŠKORPIJA

Mnogo toga vam je u poslednje vreme išlo naopako, ali to će se promeniti. Već u petak će te dobiti divne vesti koje će vas mnogo oraspoložiti. Bićete srećni i zadovoljni. Vaša sreća će se širiti celog vikenda,  a posebno u nedelju vas očekuju još lepše vesti koje su vezane za vaš posao. Ova tri dana su vam toliko srećna da ni sami nećete moći verovati koliko.

 

STRELAC

Počeli ste da gubite energiju koja vas je do sada dovodila do velikih uspeha. Svega vam je previše, i vama je potreban mir da bi svoje misli ponovo doveli u red. Subota je idealna za odmor i opuštanje. Niko vam neće smetati i vi će te se moći lepo opustiti. U nedelju će te biti ponovo puni elana, jer će neke drage osobe imati odlične vesti za vas.

 

JARAC

Mnogo toga vam trenutno prolazi kroz glavu. Pod velikim ste stresom kako na poslu tako i u privatnom životu. Pokušavate da se distancirate od nesuglasica, ali neki ljudi vam prosto nedaju mira. Vi će te preko celog vikenda osećati želju da napokon tim osobama kažete svoje mišljenje, pa makar ono i stvorilo nesuglasice. Neke stvari prosto morate da skinete sa duše i to će te i uspeti.

 

VODOLIJA

U ova tri dana vas očekuju samo lepa dešavanja. Osećate se voljeno i neke osobe koje su vas do nedavno kritikovale pokazaće veliko razumevanje  za vas. Uspeli ste nekim ljudima da dokažete da se iza vaše nežne fasade krije jaka osoba koja ume da se zauzme za sebe. Celi vikend će  vam biti pod srećnim zvezdama, a posebno u ljubavi vas ičekuju lepi trenutci.

 

RIBA

Uspeh je pred vama i vi toga postajete svesni. Veliki trud koji ste ulagali u svoj posao napokon će se isplatiti. U subotu vas očekuje jedan poziv koji će vaša predviđanja samo potvrditi. Mnogo ste uložili u sebe i svoj posao i to će vam celi vikend biti u mislima. Napokon se vrata sreće otvaraju za vas i vašu sreću nećete moći sakriti.

Stranice: 1 2