Treca sedmica jula ce nekima doneti SUZE RASTANKA, dok ce rakovi slaviti…

Treca sedmica jula ce nekima doneti SUZE RASTANKA, dok ce rakovi slaviti…

15. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da planirate sta dalje, ali i sa kime.Srce vam dovodi   u jednu veliku nedoumicu jer ste trenutno slobodni.Svidja vam se jedna  osoba,  a nikako da shvatite sta je ono sto vam vuce  ka njoj. Ljubav ili lepota?

 

BIK

Imacete velike nedoumice kuda krenuti i u kojem pravcu. Vase srce bi  da krene ka osobi koja vam je sve, ali morate  da se okrenete i obavezama. Stojite lose finansijski, i vreme je da pokazete da cete zaraditi kako biste je osvojili.

 

BLIZANCI

Vase srce  zeli da vas  ohrabri, a to cini i vas partner.Vi ste se predali i to vam nikako ne ide u prilog. Morate biti neko ko ce  znati da se bori sa svim nedacama, i ne dati da vas lome pojedine zivotne situacije.

 

RAK

Za vas ce ovi dani da budu dani vaseg slavlja. Imacete  razlog  da slavite jer je ovo vas  mesec rodjenja. Jedino se nadate necemu posebnom, a to je da  vas partner prijatno iznenadi i da vam spremi neki mali poklon iznenadjenja.

 

LAV

Za vas ce da bude vredno  sve sto budete mogli da ucinite i sve ce vam ici u prilog. Vasa  snaga je ogromna i vi se ne date. Ma kako da vam bude tesko ovih dana, vi cete se izboriti za ljubav jednog blizanca.

 

DEVICA

Ne zelite nikome da kazete da ste  ludo zaljubljeni, jer se plasite da vam ne uruse srecu.  Znate da  vas neki gledaju sa neodobravanjem. Verovatno im je vasa sreca samo trn u oku, pa su kivni na vas i velicinu vase ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2