Nemoguca kombinacija jednoga para DANAS ce postati DOBITNA-moguca VERIDBA!

Nemoguca kombinacija jednoga para DANAS ce postati DOBITNA-moguca VERIDBA!

18. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da donesete neke odredjene odluke  i da tacno znate sta hocete. Tamo gde ste bili nesigurni, morate da imate samopouzdanje.Danas cete morati doneti jednu odluku, oko koje ste se dugo kolebali, a sada cete biti odlucni.

 

SKORPIJA

Mada ste bili tvrdoglavi i uvek istrajni, niste nikad kao sada. Doslo je vreme da pokazete zube dokonim koji  govore da ste nemoguca kombinacija sa jednim lavom.Volite se i to cete im i dokazati, jer planirate da ih iznenadite jednim korakom.Vas dvoje ste kao par, najsrercniji zodijak dana!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

STRELAC

Zasto  ne odustanete od jednog bika, kada vas nikako nece? On vas ignorise i vreme je da budete pametni i odustanete.Okrenite se jednoj devici koja vam je sudjena, i samo osmotrite kako vas gleda.

 

JARAC

Bicete jedino bice na svetu za jednog bika koji vas tajno voli. Danas cete se slucajno sresti i vasi ce se pogledi ukrstiti. Sevace varnice dugo skrivanih osecanja. Sledi pocetak jedne lepe veze i ljubavi na pomolu.

 

VODOLIJA

Niste svesni ko vas voli i ko vam se nada.  Ovog dana cete moci da otkrijete ko je to, i da razmislite da mu uzvratite. Vreme je da se bolje upoznate i vidite kakva su vam interesovanja na  emotivnom planu.Da li vam nudi avanturu, ili se zaljubio u vas?

 

RIBE

Idete za obavezama jer su one na prvome mestu. Vreme je da pokazete da ste kao i uvek radni i odgovorni. Ipak necete zapostaviti svoga partnera, bar poslije radnog vremena. Tako cete pokazati da ga necete zanemariti zbog posla, a i sebi cete dati oduska.

Stranice: 1 2