Izaberi madjionicara i saznaj kakve ti promene slede!

Izaberi madjionicara i saznaj kakve ti promene slede!

19. srpnja 2022. 0 By Lala

Svako od nas je bar jednom bio  prilici da pozeli da menja stvari, ili da ih prosto zaboravi. Zivot svima donosi razne sutuacije u kojima nismo sigurni sta se desava i zasto.

Zato bismo neke stvari rado da zaboravimo kako da se nikada nisi ni desile.Neke bi jedino   madjionicar mogao da promeni i carobnim svojim stapicem da izbrise neke, a neke znatno promeni na bolje.

Posto niko nije svemoguc necete biti ni vi. Vasa ljubav ce biti bazirana na necemu sto se nece tako lako moci da poboljsa, niti da svede na promene.Sta je ono sto bi se moglo menjati kod vas i sta biste mnenjali vi?

Izaberite jednog madjionicara i saznajte kakve promene slede u vasem zivotu.

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku madjionicara pod rednim brojem jedan, jasno da biste rado menjali neke svoje emotivne slike. Vas emotivni zivot nije  tako lep, ni tako zadovoljavajuci, kakvom ste se nadali.

Mastali ste o velikoj ljubavi koja lici na pricu iz romana i vreme je da se suocite sa istinom. Nije vreme za bajke, i shvatite da zivot nije bajka, a ruze cvetaju samo u bajkama, svima i uvek. Vreme je da prihvatite da vasa veza ne nudi neku ogromnu ljubav, niti novac i moc.

Vas partner je neko ko zavredjuje paznju, ali vi ste idealizovali ljubav kao pojam. Sada ne mozete da prihvatite da nije sve kako mastate, nego da ljubav nosi svoje rizike, zaplete i rasplete.

Bili biste daleko srecniji da ne poredite svoju vezu sa onom iz romana i da ne uporedjujete svoga partnera sa likom iz maste. Da ne uporedjujete partnera sa onim  sto zelite da bude, nego budete zadovoljnim onim sto jeste.I neznom paznjom i ljubavlju koju vam pruza.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2