Jedan obican dan NEKOME ce postati DAN ZA PAMCENJE i nezaborav!

Jedan obican dan NEKOME ce postati DAN ZA PAMCENJE i nezaborav!

19. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Nista sto i sami  ne biste  zeleli, mada cete imati neke druge zelje.Vreme je da se i vase zelje stave na listu prioriteta.Konacno cete docekati da se jedna po jedna pocinje bliziti koracima za akciju.

 

BIK

Ako zelite da se okrenete napred i da vam bude bolje, znate sta morate. Vi ste svesni svoje neazurnosti po pitanju  nekih koraka. Dovoljno ste zreli po godinama, a nekad se ponasate nezrelo.I danas cete.

 

BLIZANCI

Zasto da se trudite mnogo, kada to cini vas partner?Suvise ste se vi oslonili na njega, a ne vidite da mu je pretesko. Vreme je da ovog dana preuzmete na sebe  odgovornost, i ako ga volite, da mu i pomognete.

 

RAK

Primetili ste da je vas partner jako sebican i shvatate da vasa veza traje vasom zaslugom.Vec ste preumorni od svega i vreme je da se sukobite sa njime.On tacno naslucuje sta se desava sa vama i danas ocekujte da vam bude podrska.

 

LAV

To sto je vasa veza krenula uzlaznom linijom, ne znaci da necete imati neke dileme.  Partner ce vas  pitati za jednu vasu odluku, i traziti vase iskreno misljenje.Budite odlucni i recite sta osecate, kako biste podrzali voljeno bice.

 

DEVICA

Srce ce vas jako veseliti i bicete uporni da istrajete. Vasa veza  ce danas da se krunise, jer ce partner da je ozvanici.  Nece vas ni pitati, nego ce vas uzeti za ruku i prstenovati. Ovakav iznenadan potez, na vasu srecu, ucinice ovaj dan za pamcenje, a vas srecnikom dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2