Da li ce vasa ljubav DA TINJA ili DA SE RASPLAMSA-izaberi sliku i saznaj!

Da li ce vasa ljubav DA TINJA ili DA SE RASPLAMSA-izaberi sliku i saznaj!

20. srpnja 2022. 0 By Lala

Vasa emotivna veza  je ono sto koci sva vasa zivotna polja.

Cak i da niste  od onih koji moraju da cine sve , negde bi svakako kocilo. Tako je to u zivotu kad jednima ide na jednome polju, savrseno, na drugom je skoro uvek lose. Samo oni, retko sposobni  i snazni,uspevaju da kontrolisu svoj zivot i sva svoja zivotna polja.

Retki su oni koji znaju i sta hoce, ali i koji su svesni da  to i mogu da postignu.

Neki ljudi nikako ne pokazuju zelju da  moraju uspeti u necemu, makar bilo cemu.Makar to bilo i beznacajno.Neki drugi ce se radovati poslu, jedni ljubavi, dok ce drugi imati priliku da kazu da im ide skoro sve…

Kakva je vasa veza i da li ce ona da se kvari, da tinja samo, ili ce se razgoreti u danima pred vama? Izaberi jednu sliku, od tri ponudjene, i saznaj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku pod rednim brojem jedan, niste u bas povoljnoj situaciji. Vas emotivna veza nije bas ni tako lepa, ni tako jaka. Ona tinja i vreme je da dobro razmislite sta dalje.Vasa emotivna veza nije zasnovana na velikioj i obostranoj ljubavi, niti neznim osecanjima.

Zasnovana je na osecanjima zanosa koji je buknuo u momentu i tako brzo splasnuo. Za sada samo tinja i jednostavno naglasava da je vreme da se pozabavite sobom i onim sto biste jos mogli da ucinite.

Cinjenica je da ste samo jedno zainteresovani da spasavate  od propasti i ovu ljubav i osecanja koja gasnu. Kada biste mogli da oboje uzmete u akciju spasavanje veze i da se oboje potrudite od srca, mozda bi nesto i bilo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2