Malo srece mnogima trenutno, a samo JEDNOM TRAJNA SRECA!

Malo srece mnogima trenutno, a samo JEDNOM TRAJNA SRECA!

20. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Radujte se novim stvarima jer ce mozda bas  da vam ih  ovaj dan donese.Cak i da nije tako, vreme je da budete otvoreni i raspolozeni. Od vas se ceka da postanete  malo hrabriji sto se tice inovacija.

 

BIK

Vreme je da pokazete vise samopouzdanja i da ojacate, kao nikada do sada. Ono sto hocete i sta prizeljkujete, mozete samo tako. Naravno, ili hrabro, ili nikako, pa se  dobro osmelite  i usmerite u pravcu svoje zelje.Danas je pravi dan!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imacete osecaj da vas nesto gusi i da vas hvata neka ogromna nervoza. Moracete biti svesni da ne smete tako ni zbog sebe, ni zbog svojih zelja. Nervozom samo doprinosite jos goroj situaciji, a moglo bi biti mnogo bolje.

 

RAK

Imate obaveze koje ne mozete da odlazete i vreme je da se  rese na najbrzi moguci nacin.Morate znati sta biste zeleli i sta je ono sto vas  vodi sreci. Valda nakon radnih obaveza imate malo vremena za jednu osobu koja vam se nada.

 

LAV

Imacete malo srece u danu pred vama, jer je vreme za novi list. Od  vas mora da krenu neke promene, pa  recite partneru sta cete i kako dalje.Ni vi ne volite neprijatna iznenadjenja, pa pazite sta mu saopstavate.

 

DEVICA

Ni za vas nije bas sve onako kako ste mislili da jeste. Tek cete se danas uveriti da je sve  onako ,kako niste hteli da priznate. Morate da donesete veliku i konkretnu odluku, i tacno da znate sta  dalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2