Tokom tri naredna dana je sve moguce,nekome od srece do ocaja,nekome velika radost kuca na vrata!

Tokom tri naredna dana je sve moguce,nekome od srece do ocaja,nekome velika radost kuca na vrata!

21. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Drage vage, sada ste sigurne da naredna tri dana zelite opustenu situaciju. Imali ste stresne i naporne dane i dobro je po vase zdravlje da date sebi malo odmora.

Dobro ce doci i vasem partneru jer mu je dosadilo da bude drugi poslije vaseg posla naravno. Partner ocekuje posvetu sebi u cjelini a ne da uvijek ceka da dodje u red poslije vasih obaveza. Ako zelite zadrzati ovu vezu budite emotivni i pokazite da tako mora a ne da je posao vazniji.

SKORPIJA

Drage skorpije, iako ste strogih nacela jer ste tako vaspitani ipak imate momente kada vas gane do suza nesto ili neko. A naredna tri dana,petak,subota i nedelja za vas donose najvece iznenadjenje.  Ponudice vam se poslovna veza da odete u inostranstvo. KAKVA SRECA!

STRELAC

Drgi strelci, nista posebno ali vrlo zadovoljavajuce u naredna tri dana. Bicete u dobrom drustvu,odmoricete se i napuniti baterije za predstojece dane.

 

JARAC

Dragi jarcevi, vi ste planirali naredna tri dana i ici ce sve po planu. Vise vam ne treba a i neocekujte vise. U svakom slucaju bice vam dobro.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, naredna tri dana bez trzavica kojih imate skoro svaki dan. Ni previse stresa niti nekih iznenadjenja. Lijepo ali ne i monotono. Vi se osjecate dobro kada je tako pa vam bolje i ne treba.

 

RIBA

Drage ribe, mirno plivate u svakodnevnim prilikama pa i naredna tri dana se ne razlikuju mnogo. Radost je vasa zbog starog prijatelja ili saradnika koji vam dolazi kuci u goste. Bice vam odlicno.

Stranice: 1 2