Evo kojim  znacima kraj meseca donosi srecu, a kome tugu, suze i razocarenja!

Evo kojim znacima kraj meseca donosi srecu, a kome tugu, suze i razocarenja!

22. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste na ivici snage i samo sto se niste predali. Vreme je za nove momente, kako biste sakupili novu snagu i bili odlucni u svemu. Vec ste bili na domak uspehu, ali sada je sve tako daleko.

 

BIK

Niste samo umorni, nego biste morali biti i uporni. Srce vam kuca zarom zbog jedne osobe, a imate obaveza na pretek. Partner vas nikako ne razume, i vama ce puci film.Vreme je da se  dobro smislite sta i kako dalje, ali i sa kime!

 

BLIZANCI

Samo od vas ce zavisiti  ono sto ce vas partner da preduzme. Dajete mu odresene ruke i vreme je da budete na visnii zadatkla.Vas partner ima veliko poverenje u vas i nista nije  tako tesko.Ono sto cinite, cinite jedno za drugo.

 

RAK

Vas rskid sa jednom skorpijom donece vam velike posledice. I Na vase cudo i cudo svih koji vas znaju, tek kasnije. Valda kada se slegne sva prasina i kada se sve  sabere i oduzme. Tek ce kasnije da boli.

 

LAV

I ne mislite da raskid sa jednom skorpijom moze da vam se desi opet.Vec ste imali jedan prekid koji vas je odveo na pogresne staze i usmerio nazad. Vasa je patnja ipak pobedila i vreme je da se oboje ujedinite u bolu i sreci i vise ne dozvolite sebi nesto slicno.

 

DEVICA

Vase iskrene  zelje ce dotaci srce jedne vage. Postoji sansa da cete je uskoro voleti  ali tek kada vidite koliko je uporna.Volite jake licnosti, a ne slabice. I vreme je da se nadjete na pola puta u jednoj istoj zelji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2